nedelja, 05 januar 2014 22:51

Marinković optužio bivšu suprugu da mu ne dozvoljava da vidi Lenu!

 


Bivši muž Goce Tržan, Ivan Marinković, optužio je javno bivšu suprugu da mu ne dozvoljava da viđa dete. Finalista "Farme" ne može da oprosti bivšoj supruzi što mi nije ni posle četiri meseca, koliko je proveo na imanju u Lisoviću, još nije dozvolila da vidi ćerku Lenu.


- Sa Gocom sam se čuo nakratko pošto sam izašao sa Farme, rekla mi je da je u Crnoj Gori i da je Lena kod njenih roditelja. Razmenili smo i nekoliko poruka u kojima mi je napisala da je bolje da sam ostao u tom svinjcu još pet godina. Mislio sam da će naš odnos biti mnogo bolji kada izađem, ali sam se očigledno prevario jer se nastavlja stara priča - rekao je Ivan za "Alo".

 

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

MILKA said:

...
KO ĆE PIJANOJ BUDALETINI DA DA,DA PAZI DETE???
08. 01. 2014

m.im. said:

...
...ivan je neradnik teski,goca je i majka i otac ako joj on financijski ne pomaze a ocito ne pomaze i na neki nacin moze ovako da odluci a ako njemu ne odgovara neka prava potrazi na sudu...
06. 01. 2014

kobac said:

...
tuži je budaletino pijana.sada si zaradio na farmi kintu da možeš da platiš advokate budaletno neopevana.ti si izdr.kan prazan qrac na biciklu.
06. 01. 2014

LADY GAGA/ e jesam ja lepo govorila kaka je ova Štroka samo nije imo niko da čuje zato eve vam sad i trt Milojka...... said:

http://www.svet.rs/najnovije-v...ent-766603
Nina,
četnici nikako ne mogu biti ubice drugih ne srpskih naroda,jer su upravo Srbi najviše stradali od tih,kako ti vrlo nesuvislo formulisa,ne srpskih naroda,
i uostalom,ako si Srpkinja,a nisi,roni suze nad žrtvama svog naroda.
Da te podsetim,ust@@ški brabonjku,da su ustaše poklale skoro 1.000.000 Srba,i da su Hrvati osnovali Jasenovac, a ne četnici,i da jedino tamo gde su četnici stali u odbranu Srba u NDH, OVIH JE MALO I PRETEKLO.
Inače,
ako si mislila da će Srbi mirno da sede i gledaju kako im muslimani i ustaše kolju nejač oko Drine, jer je samo od 10. maja 1941. do 10. maja 1941. u tom kraju pobijeno 100 hiljada srpskih žena i dece,te nešto muškarca,grdno se varaš:

OSVETILI SU SE UPRAVO ONAKO KAKO JE TREBALO.
I veruj mi,
ako su ti i bocnuli deku,bilo je sa razlogom,i odjedared.
Sečenje na komade je bila ustaška,dakle onih tvojih,ekskluziva.

Uostalom,
deke i nije bilo.....
06. 01. 2014

hobit said:

...
KRETENČINA PRVE KLASE JA MU NI DVE KOZE NE BIH DAO A KAMOLI DETE
06. 01. 2014

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop