petak, 21 februar 2014 12:16

Knjiga "Ispovest" u izdanju "Lagune" od danas je u prodaji.

 

Iznenađujuća autobiografija jedne od najpoznatijih i najnagrađivanijih pevačica mlađe generacije, Marije Šerifović, od danas je u prodaji . Umetnica bez dlake na jeziku u ispovednom tonu govori o svom detinjstvu, teškoj porodičnoj situaciji, muzičkim počecima, prvim ljubavima, snimanju albuma, pobedi na Evroviziji…Osim onoga što se može očekivati u jednom osvrtu na pređeni životni put, Marija Šerifović po prvi put otvoreno progovara o svojim strastima i slabostima, prijateljima i menadžerima, o sklonosti prema tetovaži i pokeru, i, naravno, o svojoj seksualnosti, o kojoj je već mnogo pisano.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

... said:

...
Ljudi, kakva je da je, strasno peva i to ne mozete da poreknete. Svud u svetu su ovakvi umetnici na ceni. I kad omatore slusaju ih, kakvi god da su privatno. Elton Dzon je homoseksualac i zivi sa tipom, pa je cenjen i priznat kao pevac. Kvalitet je kvalitet. Kod nas samo prolaze napucene, plasticne glupace.
Jeste Marija cudna, muskobanjasta, ali ima glascinu prva liga. Strasno je sto mora ovakvim stvarima da se bavi da bi prezivela, umesto da zivi bogovski od svog talenta, kad joj je vec bog dao. Sramota je nasa, a ne jena, ako cemo realno.
22. 02. 2014

marcconi said:

...
HEBOTE PA OVA MALA ISKRIVLJENA CIGANŠTURA A PRI TOM I LEZBOS, SA JEDNIM SNIMLJENIM NAZOVI HITOM, HOĆE DO KRAJA ŽIVOTA DA IZIGRAVA NEKI VAŽAN QURAC !!!
MOLIO BIH UVAŽENE MEDIE A U TE NE UBRAJAM SVAKAKO PINK, DA UBUDUĆE NE PRIDAJU VAŽNOST NE BITNIM LIKOVIMA POPUT OVE KRETENKE KOJA JE ZASIGURNO UMISLILA DA JE VEĆA I OD MADONE....A NIJE NI ZA KRIVI QURAC, AKO ĆEMO POŠTENO !!!!
21. 02. 2014

HOBIT said:

...
NIKADA VEĆA GLUPOST NIJE BILA DA JEDNA KRETENKA OVAKO PRIČA O SVOJOJ BIOGRAFIJI
DOSADNO GLUPAVO BAŠ ME BRIGA ZA NJENU KEVU ĆELETA PIJANDUR KO IH ŠIŠA
21. 02. 2014

LADY GAGA / ljudi moji,kokarda mi lipo stoji...... said:

...
ZNATE ŠTA?

JR@BALA VAS OVA ZAPUŠTENA CIGANSKA LEZBAČA, I ONA I NJENA GOWNJIVA AOTOBIOGRAFIJA.
KOME JE BRE ONA BITNA, KO JE GURA U MEDIJE, NJU,JEDNU NEOBRAZOVANU BESKORISNU GARAGANKU IZ NEKE KRAGUJEVAČKE CIGANMALE,GDE SE BRE NE ZNA KO KOGA MRČI,I KO KOME CEPA KEVU.
ŠTA STE MI JE NAKLATILI PO SVIM MOGUĆIM MEDIJIMA,KAD DESET GODINA NITI JE ŠTA SNIMILA,NITI NEGDE NASTUPA,ŽIVI OD STARE SLAVE,I IDE NAM NA ONU STVAR PERMANENTNO.
21. 02. 2014

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop