ponedeljak, 16 april 2012 15:24

Folk pevačica Indira Radić rešila da posle francuskog, pesmu "Marija" prepeva i na kineskom jeziku!

 

 

 

Posle pesme "Marija" koja je izazvala različite reakcije u javnosti, folk pevačica Indira Radić planira da ovu numeru snimi i na kineskom.

- Zašto da ne. Mislim da je to dobra ideja i možda je nekada realizujem – izjavila je Indira za "Ekspresmagazin".

 

 

 

Razgovor za bosanske novine bio je i povod da Indira demantuje da je u svađi sa Lepom Brenom i Sašom Popovićem zbog toga što su je navodno ismevali zbog pesme "Marija":
- Na „Grandu“ je ta pesma bila jedna od najtraženijih i naslušanijih. Svi su je u produkciji pevali i pevaju je i danas. Sa Sašom sam u odličnim odnosima i smešne su mi priče da smo se posvađali. Isto je i sa Brenom. Ne zanimaju me takve priče – rekla je pevačica.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

Replicator said:

...
AL VIDI, MENI JE I VARIJANTA NA AZERBEDZIJANSKOM POTPUNO OK.....MISLIM ONOO
17. 04. 2012

VENDI said:

...
JAO NE MOGU DA VERUJEM MILA MOJA INDIRA.TAKO SAM SREĆNA ŠTO ĆEŠ DA PEVAŠ OVU PESMU I NA KINESKOM.KOLIKO SAM SREĆNA NE MOGU TI OPISATI MOJE SUZE KOJE U MOMENTU KRENUŠE ŠTO NA OČI ŠTO NA MOJU MALU ČUPAVU.SU DOKAZ KOLIKO SAM SREĆNA ZBOG TEBE.DOK NE ČUJEM PESMU JA ĆU DA PLAČEM I PLAČEM ŠMRC,ŠMRC.
16. 04. 2012

m.i m. said:

...
...said:ne mogu ja nju da imitiram vendi je vendi,ja sam ja nego nesto mi u poslednje vreme bez veze tekstovi pa ne mogu da mislim,a volim ovaj forum pa zelim biti prisutna:))
16. 04. 2012

... said:

...
TI BRE POCELA KI VENDI;SAMO JEDAN ISTI TEKST. NEMO DA JE IMINTIRAS!
16. 04. 2012

m.i m. said:

...
...ja mislim da se indira samo zeza sa ovim prepevanjem pesme na kineski:)
16. 04. 2012

LADY GAGA said:

...
Tako je, Indira.
To je pravi način da se odužiš braći Kinezima zato što te snabdevaju jeftinom і šljaštećom garderobom, і kvalitetnom šminkom na bazi negašenog kreča, zbog koje ( šminke….) і izgledaš tako čudesno…da ne kažem čudovišno.
Usput, na ovoj fotografiji Indika izgleda kao da se spremila da savata nekog kineskog sponzora u obliku šangajskog tajkuna, koji su inače obaška slabi na čume і karakondžule….
16. 04. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop