nedelja, 20 januar 2013 09:29

Bosanska pevačica cipelom zgazila polni organ jednog Srbina, koji je sad tuži!

 

 

 

Nekadašnji zatvorenik Goran Golub odlučio je da tuži bosansku pevačicu Hanku Paldum zbog toga što ga je maltretirala 1993. godine u logoru! Prema njegovoj verziji priče, ona mu je naredila da sedne na pod, nakon čega mu je svom snagom nagazila polni organ, sve vreme vrišteći od smeha. Ovo tvrdi njegov advokat Dušan Tomić, koji je podneo tužbu protiv pevačice:

 

 


- Došla je do mog klijenta i pitala ga “Šta me gledaš?” Pošto joj on ništa nije odgovorio pitala ga je “Jel bi ti to mene da je***š”? Goran je i dalje ćutao. Nakon toga mu je naredila da raširi noge nakon čega mu je zgazila mošnice – ispričao je advokat i dodao da se za razliku od Paldunove Dino Merlin sve vreme ophodio korektno prema zatvorenicima. Hanka je za "Kurir" demantovala ove tvrdnje.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

mikelina said:

...
... ne treba da bude smešno.to treba da bude uzbudljivo.SMS ona bije i gaye,a on vrišti od zadovoljstva
22. 01. 2013

... said:

...
i to bi sad trebalo da bude smesno?
21. 01. 2013

mladi babokresač said:

...
nije izmisljotina,a prema mom dzordanu je bila blago naklona,pa ga je svaki dan mazila,ljubila,dudlala i nabijala se na njega po pet puta na dan,šta ću kad mi je dobar kalabaster 25x15.Zna ona šta je pali kao i druge žene,veličina i obim
20. 01. 2013

Vera said:

...
prava pravcata izmisljotina
20. 01. 2013

m.i m. said:

...
...odakle svetu bre ovakve gluposti,hanka je tolika kukavica da u ratu nije izlazila iz sklonista bre a kamoli da ucestvuje u mucenju:)da se upisas od smeha:))
20. 01. 2013

fffff said:

...
pa sta je cekao do sad,zasto to nije pre uradio?cekao 20 godina pa ko ce mu poverovati?meni je zaista zao coveka ako je to istina
20. 01. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop