nedelja, 15 mart 2009 10:58

Bosanski pevač se oporavlja od saobraćajne nesreće, još ima šanse da mu se spasi desno oko!
 
 
Halid Bešlić, koji je imao tešku saobraćajnu nesreću, u petak se probudio iz kome. Doktori su folk pevača dva puta dizali iz veštački izazvane kome, da bi ga ponovo uspavali, kako ne bi morao da trpi jake bolove.
 
 
- On je svestan svega. Čim su ga probudili, hteo je da stane na noge. Samostalno diše. Ako Bog da, do nedelje će skroz biti budan - izjavila je Halidova supruga Sejda bosanskim medijima.
 
 
Dobra vest je i prognoza za Halidovo desno oko koje je, izgleda, manje oštećeno nego što se prvobitno mislilo. Pošto je mnogo Halidovih prijatelja i poštovalaca koji bi želeli da ga vide, bolnica posete dozvoljava samo njegovoj supruzi Sejdi i sinu Dini.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (11)add comment
 1 2 > 

dejan07 said:

...
brz oporavak za legendu,koliko smo se samo puta opijali i veselili uz njegove pesme....
21. 03. 2009

elvira budva said:

halid beslic
volimo te puno i brzo nam ozdravi ,Sabrija i Elvira
21. 03. 2009

JARANICA said:

...
HALIDE IZDRZI!!!!!!!!!!!!!!!
19. 03. 2009

zoran 2 said:

...
IMA LI KO NEKIH LEPIH VESTI O ZDRAVSTVENOM STANJU NASHEG HALIDA BESHLICA. MISLIMO I MOLIMO SE ZA TEBE HALIDE. ETO I JEDNE BEOGRADJANKE, ZELI TI BRZ OPORAVAK. INACE NA ULICI,U SUPERMARKETU, U KOMSHILUKU MNOGI SE RASPITUJU I RAZGOVARAJU O HALIDU BESHLICU I DALI JE BOLJE. U OCIMA IM VIDIM ISKRENOST I LJUBAV. JAKO LEPO . POTREBAN SI NAM. POTRBAN NAM JE TVOJ GLAS TVOJE PESME,ZATO MORASH DA OZDRAVIAH,LEGENDO ZIVA. SHMEKER
17. 03. 2009

Beogradjanka said:

...
HALIDEEEEE!!!!!!!! DRZI SE!!!!!!!!!!!
17. 03. 2009

zoran 2 said:

...
NOC JE. SEDIM.RAZMISHLJAM.MNOGE MI SE MISLI VRZMAJU PO GLAVI. MISLIM NA NEKOGA KO MI JE ROD,A NIJE TRENUTNO KOD KUCE. I JOSH NA NEKOGA MISLIM KO,KAO DA MI JE ROD. ON I NJEGOVE PESME. POSTOJE TRENUCI,KADA SMO IZLOZENI ISKUSHENJIMA.ALI POGRESHNO JE MISLITI DA GOSPOD B O G ISKUSHAVA. NE . ONA DRUGA,TAMNA STRANA ISKUSHAVA.A MI NE GUBIMO VERU U BOGA I MOLIMO B O G A DA NAM POMOGNE DA BUDEMO JAKI I DA NAM SE NAJMILIJI VRATE ,DOMU SVOME,ZDRAVI. MOLIMO SE LJUDI,ZA NASHE NAJMILIJE,IDIMO U NASHE BOGOMOLJE, HRISHCANI U CRKVU ,MUSLIMANI U DJAMIJE,ALI NEZABORAVIMO DA SE MOLIMO ISTOM BOGU ,TVORCU SVEGA SHTO POSTOJI. SAMO SLOZNI I MOLITVAMA POBEDICEMO ISKUSHENJA I ZLO.
16. 03. 2009

zoran 2 said:

...
LEPA VEST. KAZEM JA DA SE MOLIMO ZA NASHEG HALIDA BESHLICA. BOG JE VELIKI. DOCICESH TI NAMA U ARENU U BEOGRAD,CEKA TE BEOGRADJANKA DA JE ODPEVASH. VOLI TE SRBIJA HALIDE. AKO NEKO PROCITA OVE REDOVE,A DA JE U MOGUCNOSTI NEKA PRENESE OVO HALIDU BESHLICU,SA NAJISKRENIJIM CESTITKAMA I ZELJAMA ZA OPORAVAK. ZORAN BEOGRAD SRBIJA
16. 03. 2009

SFRJ said:

...
Nedaj se jarane,brz i uspjesan oporavak
16. 03. 2009

mimi4 said:

...
sve najbolje i brz oporavak...
15. 03. 2009

mala said:

...
jako lepa vest,drago mi je da je sve dobro proslo
15. 03. 2009
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop