sreda, 07 mart 2012 16:19

Internet zvezda i bivši učesnik "Farme" Ekrem Jevrić učestvovao u tuči u Njujorku!

 

 

 

Ekrem Jevrić, koga pamtimo po ultimativnom hitu "Kuća poso" i učešću u "Farmi" izazvao je tuču u Njujorku! Kako pišu regionalni mediji, hip hop izvođač iz Toronta Ali King uhapšen je u četvrtak popodne zbog Ekrema, koji se tukao u lokalu “Trocadero Bar and Grill” u Njujorku.

 

 

 

Tuča je nastala zbog Ekrema Jevrića, koji je počeo da psuje i provocira konobaricu koja je radila u baru. Ali King je sedeo sa Ekremom, kome je prišao jedan čovek i upozorio ga da ne vređa damu. Tu je došlo do gurkanja i umešao se Ali King. Nastala je i tuča, a na kraju je reper koji je branio Ekrema optužen za nanošenje povreda jednom gospodinu. Konobarica, zbog koje je i sve počelo, izjavila je da se čitava zbrka desila zbog Ekrema.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (14)add comment
 1 2 > 

Бурановские Бабушки said:

...
Бурановские Бабушки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
08. 03. 2012

... said:

....
Pero-laka al razvaljuje posteno!
08. 03. 2012

dzordz-i-no said:

...
E BAS SAM RAZMISLJAO GDE DA NADJEM SADRZAJ NAREDNIH EPIZODA...FALA VI DJE CULA I NE CULA...
08. 03. 2012

LADY GAGA said:

...
ALI, NA KRAJU ZAVRŠNE EPIZODE SAZNAJEMO KAKO TAMO NEGDE U NEKOM SERBISTANU, MEĐU JELAMA І MEĐ VRBAMA, NEKI ZLI SRBI PLANIRAJU DA SE NAYEBU MILOSNE MAJKE TURCIMA, І SPREMADU USTANAK, ALI KAKO NISU MOGLI DA SE DOGOVORE OKO DATUMA RASPISIVANJA BUNE, IST ( USTANAK…..) ĆE SAČEKATI JOŠ OKO 225 GODINA DA SE SRBI KONAČNO OKO NEČEGA USAGLASE……
08. 03. 2012

LADY GAGA said:

...
MALI MUSTAFA NIJE VIŠE MALI, PA NASLEĐUJE OCA NA PRESTOLU І POKAZUJE SE KAO VELIKO ĐUBRE, A PRILIKOM JEDNOG OD MNOGOBROJNIH POHODA NA UGARSKU, BUGARSKU, LITVANIJU І SAN MARINO, DOK JE PROLAZIO LIJEPOM NAŠOM, ŽENI SE ČUKUN-ČUKUN-ČUKUN-PRABABOM JELENE KARLEUŠE KOJA MU RAĐA 17 SINOVA І SIJAMSKE BLIZANCE.

ISTA (PRA-ČUKUN BAKA…..) OSNIVA DISKOGRAFSKU KUĆU “ ALI RIZLA RECORDS” KOJA POKREĆE TAKMIČENJE “ZVEZDE BOSFORA” І KOJA ZA KRATKO VREME STIČE OGROMNU POPULARNOST U CELOM CARSTVU, A NAROČITO MEĐU GUBAVCIMA І SIROTINJI RAJI.
08. 03. 2012

LADY GAGA said:

...
MAHIDEVRAN І HUREM, DVE OSVEDOČENE KUČKE, POSTAJU NAJBOLJE PRIJATELJICE NAKON ZAKLJUČKA DA SU SVI MUŠKARCI MANJE-VIŠE P****i, І ZARIČU SE DA NIKAD VIŠE NEĆE NI POGLEDATI NEKOG MUŽJAKA, BIO ON VERNIK ILI NEVERNIK.
KAKO BI OSTALE U FORMI, NJIH DVIJE PLANIRAJU DA U SARMU OD VINOVOG LIŠĆA KOJU BI ŠEĆER-AGA POSLUŽIO SULTANIJI TURE TUCANO STAKLO І NA TAJ NAČIN SE OSLOBODE MATORE BEDEVIJE, І PRISVOJE DVORSKU RIZNICU, KOJA JE IZNIMNO BOGATA OPLJAČANIM BLAGOM.
08. 03. 2012

LADY GAGA said:

...
ŠEĆER-AGA SAZNAJE ZA UROTU, І UPOZORAVA SULTANIJU, KOJA MU ZNAK ZAHVALNOSTI DOPUŠTA DA JE ŠEĆERKO GRICNE ZA SISU, PA ZATIM NJIH DVOJE BEGAJU U DAMASK NA DVOGRBOJ KAMILI.
08. 03. 2012

LADY GAGA said:

...
SULEJMAN KURČEVITI
EPIZODA 7147
KRAJ SERIJE І RASPLET………….

DAKLE,
BILO JE TO OVAKO……………..
POŠTO JE USTANOVIO DA VIŠE NEMA ŠTA DA OSVAJA, JER JE VEĆ SVE OSVOJIO, SULEJMAN JEDNE VEČERI OSTAJE SAM SA IBRAHIMOM, І DOK KLOPAJU TUFAHIJE І SRČU ŠERBE ( SA ISUVIŠE ŠLJIVOVICE…..), І TOM ZGODOM IBRO MU ( SULEJMANU….) SAOPŠTAVA DA JE VEĆ DUŽI NIZ GODINA, SKORO DECENIJU, ZATRESKAN U ISTOG ( SULJU…..), І DA BI BIO RAD DA UMESTO TUFAHIJE U USTA STAVI SULJIN JATAGAN.
E SAD, SULJICA SE TU MALO KAO PRAVI IZNENAĐEN, ALI MU GA NA KRAJU SURDUKNJUJE DO KRAJNIKA, A POTOM І ANALNO DO BUBREGA.
KAKO VIŠE NEMAJU RAZLOGA DA SE OSVRĆU NA LAŽNI MORAL, NJIH DVOJICA ISTE NOĆI ODLAZE ( INKOGNITO…..) NA MALDIVE, GDE ĆE U RADOSTI І VESELJU PROVESTI OSTATAK ŽIVOTA KAO GAY AKTIVISTI.
08. 03. 2012

dzordz-i-no said:

...
NE DIRAJTE EKREMA ...ONI MORAJU PO KURANU DA ZADOVOLJAVAJU I USRECUJU ZENE...HASANE DUDLICU ILI HASAN EFENDIJO ILI...........................ODMA DA SI URGIRO KOD VASIH NAJVISIH CRKVENIH ORGANA DA GA OSLOBODE JER JE TO VAS BRAT I ON TO RADI U IME BOGA....
08. 03. 2012

nemanja, said:

...
ja i mnogi jos zalimo sto on nije dobio kintu vec ona debilsica.
covek nas je zasmejavao do suza i pravio je sou u svetu taj koji pravi sou dobije jer nije to skola vec soubiz.
07. 03. 2012
 1 2 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop