subota, 16 novembar 2013 19:57

Izbačena farmerka optužila producente "Farme" da su joj ukrali hranu!

 

Pevačica Aleksandra Stojković Džidža optužila je produkciju televizije Pink da su uzeli deo hrane koju je njen otac njoj poslao za rođendan. Bivša farmerka tvrdi da je njima na "Farmu" donešeno dosta manje hrane nego što je Dragan Stojković Bosanac poslao:

 

- Roditelji su mi ispričali da nas je neko pokrao. Za svoj rođendan sam naručila meze, roštilj, salatu, vino, pivo, sokove, tortu i još nešto slatko. Pošto znam svog oca i kako mi slavimo slavu i rođendane, znam da on ne štedi i da me nikad ne bi obrukao na takav način. Nema smisla ako su to sve uzeli jer je ispalo da moj otac nije nikakav domaćin, a baš je suprotno od toga - rekla je Džidža za "Kurir", a onda se oglasila i produkcija Pinka sledećim saopštenjem:


- Bivša farmerka Aleksandra Džidža Stojković izjavila je medijima kako je produkcija "Farme" navodno "otela" deo hrane koju je njen otac dostavio na dan njenog rođenja. Ovaj spektakularni naslov je ipak daleko od istine. Kao i uvek, obavestili smo njenu porodicu koju količinu namirnica možemo uneti farmerima, ali su oni prekoračili dogovoreno. Zbog toga smo pozvali njenog oca, Dragana Stojkovića Bosanca, i zahtevali od njega da preuzme višak, što je on odbio. Produkcija, takođe, nije dozvolila unos alkoholnih pića jer ista ne unosimo pre 23 časa. Isprva je Dragan Stojković potvrdio da će piće preuzeti nešto kasnije, da bi potom odustao i od te namere. Produkcija Farme upozorava bivšu Farmerku da ne iznosi neistine kako ne bi dovodila u zabludu javnost te tako proizvela i moguće konsekvence istog.

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Vladimir said:

...
m.i m.said@ to samo pokazuje koliko je zadruga samo dno dna da kradu hranu i prežderavaju se i uživaju gledajući monstruozne svađe dvojice muških farmera koji sprovode pravi teror nad ostalima. Zadrugi je više stalo da Ivan i Mića budu dva firera nego da ih po pravilima sankcionišu.
17. 11. 2013

m.i m. said:

...
...ovo za uzimanje hrane ne znam,ali za mene je dzidza jedna potpuno nebitna devojka poznatog oca koji je ok lik...
17. 11. 2013

Lena said:

...
Ja verujem Điđi jer produkcija uporno ne izbacuje one farmere koji imaju najmanje glasova već koga oni hoće, a produkcija govori suprotno isto kao i u ovom slučaju.
16. 11. 2013

vesna irvasova said:

...
onaj koji je pisao ovaj tekst treba da se vrati u osnovnu školu i da dobro nauči gramatiku srpskog jezika.ne može da bude dosta manje(hrane) ili dosta više(hrane) nego samo manje ili više.
16. 11. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop