nedelja, 25 decembar 2016 09:09

alt

Prvi put se desilo da Dragana ne podigne stolicu


U Pinkovim zvezdama prvi put se desilo da Dragana Mirković ne podigne stolicu nekom takmičaru, a zbog svega se i rasplakala.

Kraj takmičenja u Pinkovim zvezdama za Branka Petrovića, koji se predstavio pesmom ''Dobro veče izgubljena nado'' jer nije dobio dovoljno glasova za baraž. Zorica Brunclik i Bora Đorđević su jedino glasali. A interesanto je bilo to što prvi put Dragana Mirković nije glasala. - Ne voli Kemiša! - rekla je Zorica. - Kakve veze Kemiš ima? - upitala je Dragana koleginicu. - Kemišova je pesma – odgovorila joj je Zorica.

- Poludeću! Stvarno ću poludeti. Zašto si izabrao ovakvu pesmu?  - upitala je Dragana i zamerila takmičaru na izboru pesme i sa suzama u očima savetovala ostalim takmičarima da vode računa o pesmama koje pevaju. – Mislim da si i ti svestan da ovo nije bilo dobro – komentarisao je Šaban. - Meni je ovo bilo konkretno, ali ne više od korektnog – rekao je Bora i dodao da je ovaj takmičar zaslužio baraž. Maja Nikolić je dodala da su Draganine suze iskrene I da joj je stvarno teško.Dragana se potom rasplakala i čak je htela da napusti žiriranje, dok je Maja pokušala da je smiri.Dragana Mirkovic Place kao malo dete by cheloboos


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

Delije said:

...
Ne mogu ti nista Gago
25. 12. 2016

said:

...
MA GAGO BOLI TE RIBA CE MANJE PISKIS
25. 12. 2016

dejan@ said:

...
Toliko o tome kako je Maja rasplakala Draganu
25. 12. 2016

... said:

...
Kako KURIROVI FORUMASI glume MUSKARCINE!!!
A kad bi im u privatnom zivotu lupio samar, plakali bi gore od Dragane.
25. 12. 2016

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop