subota, 31 mart 2012 17:09

Proslavljeni vaterpolista Danilo Ikodinović na internetu reklamira školu u kojoj studira!

 

 

 

 

Bivši vaterpolista Danilo Ikodinović odlučio je da se posveti svom obrazovanju. On je na drugoj godini master studija na Visokoj školi za poslovnu ekonomiju i preduzetništvo, a zanimljivo je da na sajtu ove visokoškolske ustanove, između ostalih, upravo Dača apeluje na ostale ljude da studiraju sa njim!

 

 

 

- Student sam druge godine master studija na VŠ PEP. Preporučio bih svima da upišu ovu školu jer nudi najbolje uslove studiranja, a znanje koje sam stekao značajno će mi pomoći u budućoj karijeri - savetuje Danila Ikodinovića posetioce sajta ove škole.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

dzordz-i-no said:

...
JOJ DACO ,KAKO BI TI JA ONO MALU CUVAO...NE BI SLJOKO I SVALERO SE...E GRDAN UCI SAD KAD NISI ZNAO DOBRO KOSU DA OTKIVAS...E KAD SAM OVAJ IZRAZ CUO ,PAO SAM SA STOLICE....
01. 04. 2012

... said:

...
IJU,STO SMO PAMETNI I OBRAZOVANI! DACO,BAS SI NAS IMPRESIONIRAO. SAD SI JAKO PORASTAO U NASIM OCIMA,ISTO KAO BIVSA TI ZENA!
01. 04. 2012

VENDI said:

...
TAKO SAM GANUTA I SREĆNA ŠTO DAČA STUDIRA DA SAM POČELA DA PLAČEM OD SREĆE ČIM SAM OVU RADOSNU VEST PROČITALA.DAČO PLAKAĆU OD SREĆE DOK NE ZAVRŠIŠ.OBAVESTI ME KADA BUDEŠ DIPLOMIRAO DA PLAČEM JAČE I DA RONIM SUZE KAO T(P)ENISKE LOPTICE.
31. 03. 2012

dzordz-i-no said:

...
TIKSI PA TI SE ZOVES MILANKA?MA VAZNO NJE DA SI ZIVAAAA......
31. 03. 2012

MILANKA said:

...
JAO SAD SI SE SETIO DA STUDIRAŠ.EVO JA SAM U 70 GODINI ODLUČILA DA STUDIRAM JAPANSKI I KINESKI.KADA SAM BILA MLADA ŠAJCALA SAM SE PA NISAM IMALA VREMENA ZA UČENJE.
31. 03. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop