nedelja, 03 april 2016 15:44

alt

Di džej se udružio sa Lepim Mićom protiv rediteljke


Milan Đorđević Crni se ozbiljno nameračio na rediteljku Jelenu Golubović, te je rešio da je po svaku cenu eliminiše iz igre.

Jelena Golubović se danas nadmudrivala sa Crnim, nakon što se mladi di džej udružio sa Lepim Mićom protiv rediteljke. Oni su joj tom prilikom uputili niz najžešćih uvreda, a svađu su nastavili i nakon porodičnog sastanka.

Jelena i Crni su se dotakli Zorice Marković, pa je didžej podsetio rediteljku da je obećao da će Zorica napustiti imanje, što se i desilo. Priču o pevačici iskoristio je i da zapreti Golubovićevoj.

"Dok se Zorica Marković bude vratila, ja ću te zgaziti kao bubašvabu", jasan je bio Crni, ali mu ni rediteljka nije ostala dužna.

"Bajke su dobre da se neko uteši. Ja i dalje verujem u njih. Nikome neću da kvarim snove, pustiću te da veruješ", u svom stilu odgovorila je Jelena.

Videćemo na šta će sve ljuti suparnici i rijaliti taktičari biti spremni kako bi se dokopali titule pobednika Farme 7 i vredne nagrade od čak 50.000 evra.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop