ponedeljak, 05 mart 2012 15:14

Dok u javnosti stalno kritikuje pevače "Grand" produkcije, Dragan Brajović ih privano sluša!

 

 

 

Iako je u više navrata prozivao kako „Grand pravi lažne zvezde“, kompozitor i tekstopisac Dragan Brajović Braja ipak se pojavio na nastupu dvoje pulena ove diskografske kuće, Slavice Ćukteraš i Baneta Mojićevića u klubu „Kolektiv“. Da li zato što je zaboravio svoj sukob sa čelnicima diskografske kuće, zbog toga što voli ova dva mlada pevača ili iz nekog trećeg razloga, tek Braja je čitavo veče proveo uživajući u pesmama koje su učenici prve sezone popularnog takmičenja izvodili.

 

 

 

Njegovo raspoloženje delila je i Katarina Ostojić Kaja ali i svi ostali koji su te večeri ispunili do poslednjeg mesta jedan od najpopularnijih prestoničkih klubova pa je publika uglas sa Banetom i slavicom pevala njihove pesme poput „Stara ljubav“, „Ekskluziva“, „Manastir“ ali i hitove drugih izvođača. Zbog dobre atmosfere koju je napravio, Bane je u klubu nastupio i veče kasnije, ali umesto Slavice na sceni su mu se pridružile koleginice Ana Sević, Ivana Pavković i Aleksandra Bursać.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop