petak, 20 jul 2012 14:51

Folk pevačica Ana Nikolić ipak se neće pojaviti u novoj domaćoj seriji "Folk".

 

 

 

 

 

Iako je trebalo da se pojavi kao specijalna gošća u seriji "Folk", Ana Nikolić je kulturno odbila tu ponudu. Kako piše "Kurir", ona s producentima serije nije mogla da se dogovori o uslovima, jer je ona smatrala da uloga koja joj je ponuđena više odgovara nekom početniku. Inače, Nikolićeva se već pojavila u jednoj seriji, “Pare ili život”, koji je snimala sa Mimom Karadžićem.

 

 

 

Pevačica je za ovaj list potvrdila da neće igrati u seriji koja se bavi životom folk pevačice:

- Tačno je da smo razgovarali, ali na tome se priča završava. Mislim da ću sačekati da dobijem neku ulogu koja će mi više odgovarati. Do tada ću se držati mikrofona i uživaću u svom poslu - izjavila je Ana.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

dzordz-i-no said:

...
PA PITON TI SI OVO ODLICNO PREVEO...NECE ONA SVAKU KITU NEGO CEKA PRAVU STO JE VRLO POHVALNO ZA SVAKU ZENU....KARAANA NEMA MANA....JA BI JE ODMA KONZUMIRO DA MOGU ALI VEROVATNO NAM HEMIJA NIJE PODUDARNA....HAHAHAHA A TI PITON MOS DA D.R.KAS NA ANCI.....
21. 07. 2012

PITON said:

...
SAMO NEKI MORON MOŽE DA PONUDI ULOGU OVOJ LOKERKI.LOKICA JE IZJAVILA SLEDEĆE:
- Tačno je da smo razgovarali, ali na tome se priča završava. Mislim da ću sačekati da dobijem neku veću kurčinu koja će mi više odgovarati.Do tada ću se držati k.urca koji sada jašem i uživaću u t.ucanju - izjavila je Ana.
20. 07. 2012

ssss said:

...
ISPRAVKA!!!Do tada ću se držati ku.rca i uživaću u svom poslu - izjavila je Ana.
20. 07. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop