utorak, 21 april 2015 14:45

alt

Voditeljka priznala da je ometala službena lica


Ana Mihajlovski Grubin, koja je sredinom januara privedena posle verbalnog sukoba sa policijom i radnicima "Parking servisa", nagodila se sa Prvim osnovnim tužilaštvom i u humanitarne svrhe uplatila 50. 000 dinara.

Voditeljka je priznala da je ometala službena lica u obavljanju poslova održavanja javnog reda i mira, kada je psovala radnike "Parking servisa", koji su pokušali "paukom" da odnesu njen, nepropisno parkiran automobil.- Za krivično delo koje je Ani stavljeno na teret, zaprećena je kazna do tri godine zatvora. S obzirom na to da je odlučila da prizna i pokahje se, kao i zbog toga što nije ranije osuđivana, tužilaštvo je na nju primenilo načelo oportuniteta, što znači da je ona uplatila novac u humanitarne svrhe, kao i da ono što je uradila neće biti u njenom krivičnom dosijeu- objasnio je sagovornik "Kurira".- Oduvek sam volela da dajem novac u humanitarne svrhe. Ne bih ništa više na tu temu komentarisala - poručila je voditeljka.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

KOJOT said:

...
OVA SE.RE PA OTKIDA
21. 04. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop