subota, 23 mart 2013 15:53

Vlasniku "Komtrejda" i "Telegrafa" bačene dve bombe na porodičnu kuću!

 

 

Prvi čovek kompanije "Komtrejd" i portala "Telegraf" Veselin Jevrosimović našao se na meti nepoznatih napadača, koji su jutros u 4.50 bacili dve eksplozivne naprave na njegovu porodičnu kuću! Na sreću, nema povređenih, a u porodičnom domu Jevrosiovića se u tom trenutku nalazila njegova 12-godišnja ćerka Tara. Biznismen smatra da je ovaj atentat napad na slobodne medije:
- Ovo nije samo napad na moju porodicu i mene, već i pokušaj atentata, a plašim se i da je napad na medije, pošto sam vlasnik portala "Telegraf", koji je postao jedan od najvažnijih i najuticajnijih u Srbiji za veoma kratko vreme. Nikada ni ja, ni moja kompanija “Komtrejd” nikome ništa nismo dugovali, niti sam ikada bio politički aktivan. Zato pozivam državu da što pre reši ovaj slučaj, jer ga vidim kao klasičan slučaj zastrašivanja medija, a predstavlja i lošu poruku za sve one koji u Srbiji rade čisto i pošteno
- poručio je Jevrosimović.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop