petak, 24 oktobar 2008 17:06

Najnovije informacije iz istrage o ubistvu Ive Pukanića, slika-foto robot ubice. NOVI video snimak neposredno posle eksplozije !!!

 

Samo dan nakon ubistva vlasnika hrvatskog "Nacionala" Ive Pukanića i direktora marketinga Nike Franjića, mnogo se špekuliše u javnosti, a istraga nije daleko odmakla u otkrivanju ubica. Kada je u pitanju ličnost kao što je bio Pukanić, motiva za njegovu likvidaciju imaju mnogi, jer je bio povezan sa raznim ljudima, kako hrvatskog, tako i srpskog podzemlja. Kada se neko poveže sa određenim kriminalnim klanom, odmah postaje meta suparničkog klana, što  je najverovatnije u ovom slučaju. Sumnja se na klan okupljen oko Vladimira Zagorca, poznatih po švercu oružja.


Ubistvo se desilo oko 18.20 časova u centru Zagreba, pored zgrade "Nacionala". Bomba nije bila postavljena u automobil, već pored njega , a eksplodirala pre nego što su žrtve došle do "Lexusa". Neposredni ubica je zasigurno bio profesionalac, pretpostavlja se da je gledao, kako bi bio siguran da su Pukanić i Franjić mrtvi. Bomba je aktivirana mobilnim telefonom, a za eksploziv koji je korišćen sumnja se da potiče iz Srbije. Vrlo je moguće da je reč o vojnom plastičnom eksplozivu PEP 500.


U međuvremenu su se sastale kolege iz srpske i hrvatske policije kako bi dogovorili zajednički niz koraka, da rasvetle ovo ubistvo. Napravljen je i foto robot ubice, a navodno postoji i video snimak celog ubistva, napravljen kamerama za video nadzor, sa okolnih objekata.

Hrvatski portal Index došao je do video snimka, , odakle smo ga i mi preuzeli,  koji je napravljen neposredno posle eksploziije.

Upozorenje: Nije za mlađe od 18 godina. Video snimak sadrži potresne scene i puštate ga na sopstvenu odgovornost !!!


Get Adobe Flash player

 

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop