sreda, 05 decembar 2018 09:33

alt

Na Jutjubu govori o igračkama


Sedmogodišnji dečak koji na svom kanalu na Jutjubu govori o igračkama za godinu dana je zaradio 22 miliona dolara i to je najveća zvezda ovog videoservisa uzimajući u obzir zaradu.

Magazin Forbs je procenio da je dečak Rajan s kanala Ryan ToysReview nadmašio Džejka Pola za 500.000 dolara u periodu od 12 meseci.

Dečak svoje klipove objavljuje često, a onaj koji se odnosi na veliko plavo misteriozno jaje skupio je više od milion pregleda od nedelje. Na trećem mestu je kanal Dude Perfect, koji je zaradio 20 miliona dolara.

Rajanova zarada ne uključuje porez ni plate agenata i advokata, ali se udvostručila u odnosu na proteklu godinu.

Dečak je u razgovoru za NBC rekao da deca gledaju njegove klipove jer on ima smisla za humor, a njegovi klipovi su zabavni.

Kanal su napravili njegovi roditelji u martu 2015. godine, a dosad je skupio 16,3 miliona pratilaca i gotovo 26 milijardi pregleda. Forbs navodi da je dečak svu zaradu osim jedan miliona dolara ostvario zahvaljujući reklamama koje se prikazuju pre njegovih klipova, dok ostatak zarade čine sponzorisani postovi.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop