utorak, 30 septembar 2008 14:53

  

Potukli se poslanik kluba "Napred Srbijo" Predrag Mijatović i poslanik Srpske radikalne stranke Srboljub Živanović!

 

Juče je ispred Skupštine došlo do tuče dva poslanika! Poslanik kluba "Napred Srbijo" Predrag Mijatović ispričao je novinarima da ha je juče po završetku sednice parlamenta, na pešačkom prelazu prema Andrićevom vencu, poslanik Živanović najpre verbalno napao, zatim pokušao da ga glavom udari u glavu (?!) i da su se nakon toga njih dvojica potukli. 

 


- U ovom incidentu niko nije povređen sem što sam ja pretrpeo materijalnu štetu, jer su mi naočare polomljene, a tome je prisustvovao i veliki broj građana - rekao je Mijatović.

 

On je ocenio da je napad "orkestriran", jer, kako je objasnio, Živanović je vređao i poslanika "Napred Srbijo" Ljiljanu Miladinović, kao i njenu porodicu.


- Poručujem šefu poslaničke grupe radikala da smiri svoje poslanike, jer posle našeg nereagovanja na uvrede koje nam upućuju prelaze na fizički napad koji može da se završi benigno, ali za izvesno vreme i vrlo neprijatno - kazao je Mijatović.

 

 

Srboljub Živanović: Mijatović je bio pijan!
 
 

S druge strane, poslanik radikala Srboljub Živanović negirao je da je kolegu iz poslaničkog kluba "Napred Srbijo" Predraga Mijatovića fizički napao ispred zgrade Skupštine Srbije. Živanović je novinarima u parlamentu rekao da je juče, kada je izasao iz Skupštine, na prešačkom prelazu "video da je Mijatović pijan" i da mu se "verovatno, pod dejstvom alkohola, javila ta ideja o napadu, jer se teturao dok je prelazio ulicu".

 

- Nisam ga pljunuo, ni vređao. Njega, verovatno, grize savest što je napustio SRS, pa zbog toga hoće da se opravda pred građanima i svojom porodicom - rekao je Živanović. 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

jelas said:

...
sve poludelo,neznas ko koga jase
30. 01. 2009

victor said:

...
NIKOLIC KAO DA JE POLUDEO,SKROZ JE PUKO
09. 01. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop