sreda, 09 novembar 2016 09:11

alt

Monstrum je podvojena ličnost, ne seća se zločina!


Nakon sedam meseci danonoćne istrage, ubica Jelene Krsmanović konačno je pronađen, a kako se navodi, reč je o podvojenoj ličnosti koja se ne seća zločina.

Navode o pronalaženju ubice, indirektno je potvrdio i premijer Aleksandar Vučić, gostujući u emisiji OKO na RTS-u i naveo da je policija konačno uspela da reši slučaj Jelene Krsmanović, ali nije želeo previše da detaljiše. Nakon danonoćne istrage, koja je trajala mesecima, prema saznanjima Kurira, inspektori su došli do ključnih saznanja u vezi sa misterioznim ubistvom Jelene Krsmanović i uspela da otkrije ko je počinio zločin koji ne prestaje da intrigira srpsku javnost.

"U pitanju je osoba koja je pati od jednog od najtežih oblika poremećaja ličnosti. Naime, Jelenin ubica je podvojena ličnost i on je potpuno nesvestan zločina koji je počinio. On se uopšte ne seća da je ubio pevačicu, pa samim tim se ne seća kako i zašto je učinio", kaže izvor iz istrage za Kurir. Koliko je ta osobo nesvesna zločina koji je počinila, govori i činjenica da je ubica više puta nakon Jeleninog ubistva istupao u javnost.

"On se javno oglašavao povodom slučaja i više puta je pred kamerama govorio o ubistvu zvezde „Granda“. O ubistvu je pričao bez trunke kajanja, pitajući se ko je mogao da počinio tako gnusno ubistvo mlade pevačice i majke maloletnog deteta.  Na osnovu tih dokaza policija je utvrdila da se ubica ne seća samog zločina. "Sve vreme se ponaša kao osoba koja nema veze sa tim , jer je ubeđen da to nije uradio/uradila. Policajci su ostali šokirani, pošto dugo u našoj praksi nije zabeležen ovakav slučaj", dodao je sagovornik.

Izvor: Kurir.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop