nedelja, 29 mart 2009 13:48
Glumac Rob Stjuart pojaviće se na koncertu grupe "Ateist rep"


Novosadski pank sastav "Ateist rep" saopštio je da će ovog leta posetiti Srbiju kanadski glumac Rob Stjuart (Rob Stewart) koji se proslavio ulogom detektiva Nika Slotera u popularnoj seriji "Tropska vrelina" ("Tropical Heat").

- Stjuart je kontaktirao članove benda nakon što je na internetu otkrio da grupa iz Srbije ima pesmu ("Sloteru Niče") o neustrašivom detektivu kog je glumio. Ova činjenica je pobudila Stjuartovu zainteresovanost za fenomen popularnosti te serije na Balkanu - navodi menadžment "Ateista".Kako se ističe, "Ateisti" su kanadskog glumca upoznali sa činjenicom da je lik Nika Slotera korišćen tokom studentskog protesta 1996/1997. godine, da se pojavljivao i u stripu, da je u Beogradu bila registrovana grupa građana pod njegovim imenom i da je postojao čuveni grafit "Sloteru Niče, Žarkovo ti kliče".


- Ta priča je zaintrigirala i njegove producente pa su odlučili da tokom leta sa TV ekipom posete Srbiju i snime dokumentarni film o fenomenu popularnost detektiva Slotera u Srbiji 1990-ih - navodi bend.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (6)add comment

Somebody74 said:

Tropska vrelina 90-tih
Fenomen Njegove popularnosti može se naći i u situaciji koja je tada bila kod nas. U prodavnici prazni rafovi, u školi predavanje profesora ,na momente, prekida repetiranje "utoke" pod klupom i sl. A oni normalni nisu sanjali o tome da nose "kajle" i za vreme serije su "putovali negde gde sunce sija i u to vreme....
08. 01. 2011

Mimi said:

mimi said
Nice najbolji si..........
07. 07. 2009

NIK said:

.
hrvatčiću,...puši k***c
11. 05. 2009

BOBI said:

...
Na Wiki web sajtu kad trazis podatke o seriji tropska vrelina (na engleskom) pored svih podataka stoje podaci i o njegovoj popularnosti u Srbiji. Na tvoje pitanje kako mu pevaju "Sloteru Niče Žarkovo ti kliče" odgovor je("Nick Slaughter, Žarkovo hails to you"). Ostalom pogledaj u WIKIPEDIJI.
05. 05. 2009

sabajle said:

...
pametan covek, ipak je to nik sloter vrhunski detektiv
30. 03. 2009

Zarkovac said:

masna laz
Tja bas me zanima kako je uspeo da provali da se ime sa engleskog Rob Stewart pise na srpskom Rob Stjuart, a zatim jos i uspeo kontaktirati Atheiste
te kako su mu oni preveli Sloteu Nice Zarkovo ti klice
30. 03. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop