Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
petak, 12 decembar 2008 15:12
Posle loše posećenog koncerta u Beogradu, bosanski pevač loše prošao i na nastupu u Sarajevu
Nakon propalog koncerta u Beogradu, bosanskom pevaču Elviru Lakoviću Laki slična situacija desila se i u glavnom gradu BiH! Iako je ulaz na koncert bio besplatan, u sarajevskom Međunarodnom centru za decu i omladinu, pojavilo se svega stotinak ljudi.
Inače, ovaj Lakin koncert organizovala je BHT za potrebe snimanja novogodišnjeg programa. Među publikom je najviše bilo dece mada se svakako očekivao veći broj posetilaca. Treba napomenuti da su se Laka i Mirela poneli kao pravi profesionalci, iako su pevali predd polupraznom salom.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

OP said:

...
SABANE JEDAN BOSANSKI
13. 12. 2008

TORNADO said:

...
KAKAV SI RETARDIRAN j**o TI SVOJU MATER U USTA RUZNU KOJA TE RODILA TAKO ODVRATNOG....
13. 12. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop