Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
ponedeljak, 25 avgust 2008 14:43
Boban Marković sa sinom Markom
Marko Marković, sin čuvenog hanskog trubača Bobana Markovića, čije je virtuozno muziciranje upoznao ceo svet zahvaljujući filmovima Emira Kusturice, u četvrtak se u Vranju oženio Snežanom Raimović iz Surdulice. Svadbeno veselje upriličeno je u hotelu „Vranje".
Marko Marković sa suprugom
Svadba je, prema romskim običajima, trajala tri puna dana. Prvog dana bila je u kući Markovića u Vladičinom Hanu, kroz koju je prodefilovalo oko 2.000 komšija, prijatelja, rodbine, ali i znatiželjnika. Sviralo se i pevalo do duboko u noć.
Vranjski hotel bio je rezervisan za više od 400 VIP zvanica, a među njima su bili i oficijelni pevači: Šaban Šaulić, Usnija Redžepova, kao nekadašnji košarkaški selektor Željko Obradović, Muta Nikolić i supruga odbeglog Bogoljuba Karića, Milanka. Iako su bili najavljivani kao specijalni gosti, na kraju se ipak nisu pojavili Velimir Ilić i Milutin Mrkonjić.
Boban MArković sa kolegom
Angažovano je bilo više od stotinu konobara koji su nosili identične uniforme: zelene košulje sa crnim prslucima i crnim pantalonama. Priča se da su hranu, osim ovog hotela, spremala još četiri vranjska restorana. Torta je, pak, stigla iz niške poslastičarnice „Turist", a poklon je mladoženjine sestre Tamare koja je mladencima kupila i skupocene burme. Torta je teška stotinak kilograma, visoka gotovo tri metra, pa joj odgovara i naziv - „Ajfelova kula".
Na svadbi je sviralo nekoliko najboljih trubačkih orkestara sa juga Srbije, dva elektronska orkestra iz Požarevca i Bugarske, a s obzirom na to da je među zvanicama bilo mnogo estradnih ličnosti, dobar štimung bio je zagarantovan.
Kum mladenaca je Boban Banković, vlasnik privatnog preduzeća „Banković" iz Crne Trave, a stari svatovi su Markova sestra Tamara i njen suprug Saša. Mlada je nosila tri venčanice (za svaki dan svadbe po jednu), kupljene u Skoplju i Beogradu, a mladoženja je tri odela nabavio u Holandiji.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

za cecu said:

...
Ceco. P j**o ti cigani majku pa babu pa cerku pa tatu brata dedu strinu sina poj**emo ti sve od kolevke do groba stacec ciganska nam posla
30. 01. 2011

za cecu said:

CEco j**o ti cigani mater te sestru te babu nanu strinu cerku j****i ti cigani OD kolevke DO groba staces ciganska posla sve j**eo
Kujo jedna smrdljiva
30. 01. 2011

ceca P.S said:

...
CIganska posla!!!!!!!!!!A ONA RUŽNA ..DA RUŽNIJA NE MOŽE BITI...NAŠLA KRPA ZAKRPU
27. 03. 2009

sebo said:

...
jao kakva mala. Upisacu se od smeha
19. 09. 2008

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop