subota, 25 avgust 2018 07:08

alt

Održaće se na šetalištu Sava PromenadaBeogradski karneval brodova će se ove subote, 25. avgusta po 14. put održati na šetalištu Sava Promenada, u okviru Belgrade Waterfront-a.

Posetioci će tokom čitave večeri uživati u programu na obali, i različitim zabavno edukativnim sadržajima namenjenim najpre našim najmlađim sugrađanima.

U okviru kreativnih radionica Dečijeg kulturnog centra Beograda mališani će izrađivati karnevalske maske i razglednice. Igraonica Kamičak će prirediti dečiji gusarski kutak sa radionicama u okviru kojih će mališani praviti gusarske brodiće i maskirati u svoje omiljene likove. Najmlađe će zabavljati i najpopularnije maskote udruženja „Art Maslačak“, kao i brojni ulični izvođači, mađioničari, ljudi na štulama i animatori „Beogradske kulturne scene“.

Svi posetioci Karnevala moći će da učestvuju u procesu nastanka jednog akvarela zahvaljujući likovnom štandu „DaliStyle” tako što će bojom nanešenom na vrh strele gađati medijum na štafelaju i na taj način stvarati interesantna umetnička dela.

Duž šetališta biće postavljena EKO ZONA, na kojoj će se uz podršku Ministarstva poljoprivrede predstaviti brojni proizvođači organske hrane i drugih domaćih proizvoda. Ljubiteljima sporta će biti na raspolaganju sportski poligon Arena, dok će srednjevekovne borilačke veštine biti demonstrirane na punktu Svibor. Biće organizovana sponzorska zona sa interesantnim sadržajima.

Društveno odgovorni karakter Karnevala će biti istaknut kroz učešće Udruženja građana „Zvezda“ koje će izložiti svoje ručno rađene predmete a sav prihod od prodaje ide u svrhe zbrinjavanja mladih bez adekvatnog roditeljskog staranja.

Izvor: Danas.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop