nedelja, 18 januar 2009 14:10

Slađana Miljković i Slađana Stajić napustile dalje takmičenje za "Zvezde Granda".
 
 
Ovogodišnja sezona takmičenja za "Zvezde Granda" završena je za Slađanu Miljković i Slađanu Stajić koje su sinoć osvojile najmanji broj glasova publike. Emisija je protekla bez većih iznenađenja, tako da žiri u sastavu - Snežana Đurišić i Saša Matić - nije imao puno posla.
 
 
Najviše pohvala dobila je najstarija učesnica Svetlana Tanasić alias "Big mama" koja je izvela pop "Bato" od Kaliopi, na šta su članovi žirija kratko prokomentarisali: "Fenomenalno!". U sledeći krug plasirale su se: Nadežda Biljić, Jelena Kostov, Aleksandra Bursać, Svetalana Tanasić, Mirjana Mitrović, Biljana Sečivanović, Bojana Šarović, Milena Ćeranić i Jovana Lazić.

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2

SUZE said:

ok
ovaa slaga podebelata mnogu mi e mila ima nesto sto privlekuva ama mnogu grdo mi pej ic ne me bendisva a ovaa drugata slaga ne znam so mu bendisvaja nea do sega vo nisto ne e dobra taa ne mozi da bidi zvezda na grand ednostavno ja nema taa zvezda
19. 01. 2009

milica markovic said:

...
bravo najgore ste
18. 01. 2009

anonimus said:

...
bravo!!!!obe su lose za medalju...............
18. 01. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop