nedelja, 27 mart 2011 00:12

Darko Martinović, Nemanja Vlahović

Darko Martinović i Nemanja Vlahović nastavljaju takmičenje u baražu.

 

 

 

 

Kako se bliži finale ove sezone Zvezda Granda, tako je jača konkurencija i sve bolji kandidati ispadaju. Ovog puta najmanje glasova publike su imali Darko Martinović i Nemanja Vlahović i oni će dalje takmičenje nastaviti u baražu.

 

 

 

U dalje takmičenje su se plasirali Andrija Marković, Stefan Petrušić, Milan Mitrović, Dragi Domić, Aleksa Radenković, Petar Mitić i Mišel Gvozdenović. Sledeći put muškarci nastupaju za dve nedelje i tada će se još dvojica takmičara pridružiti Nemanji Vlahoviću, Darku Martinoviću, Igoru Kneževiću i Emilu Arsovu u baražu od kojih će se jedan vratiti u takmičenje.

 

 

Sve najnovije vesti na sajtu Zvezde Granda


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (23)add comment
 1 2 3

Marinaxxxx said:

Sramota
Zaista je sramota sto je ispao Darko Martinovic,cista nepravda,kao i a Vlahovica.Prolaze kandidati,koji ne naju da pevaju.Darko je posle Mitica,najbolji i ne dozvolite da samo zato sto je Crnogorac ne ide dalje.Paaa,gde su vam poruke Crnogorci u Beogradu?I vi se stidite,sto jedan ovakav decko kome bi dalji prolaz promenio zivot zavrsava takmicenje.Verujem da ce se vratiti iz baraza,ako Bog da.
27. 03. 2011

Nemke said:

...
Nepravedno je to sto je Darko ispao
27. 03. 2011

l said:

...
VRATITE DARKA MARTINOVICA LEPO PEVA DECKO
27. 03. 2011
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop