subota, 19 februar 2011 23:06

Ivana Pavković imala najmanje glasova i napustila takmičenje za "Zvezde Granda".

 

 

 

I ove subote još jedna učesnica takmičenja za "Zvezde Granda" morala je da se oprosti od publike. Barem, privremeno, do najavljenog baraža. Reč je o Ivani Pavković koja je osvojila najmanje glasova publike. Mlada pevačica je bila razočarana ovakvih ishodom, posebno ako se zna da je ovo bio značajni krug takmičenja.

 

 

 

Iz ove ženske grupe dalje su se plasirale: Andreana Čekić, Bojana Šarović, Mirjana Aleksić, Nikolina Kovač i Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske. Pošto je sada iz svake grupe ostalo po petoro takmičara, Saša Popović je najavio da će se u polufinalu naći njih 22, od kojih će dvoje biti iz povratničkog baraža.

 

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Zvezde Granda


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (23)add comment
 1 2 3

marijano said:

...
PA DA SE VRATI NECE DALEKO DA DOGURA.AKO JE ISPALA.RUZNA,NE PEVALEPO,NEZANIMLJIVA,NEDUHOVITA,BEZLICNA,DOSADNA,OZILJ
AK OD VOSKA,SMARA,NEMA LICNI PECAT KAD GLEDAM NJU KAO DA GLEDAM KROZ TV.NIKADA VISE DA SE NE VRATI.BOJANA I NIKOLINA CARICE.A BILJA KRNETA NEKA POBEDI U BARAZU!
20. 02. 2011

ShoNe said:

...
Iz ove ženske grupe dalje su se plasirale: Andreana Čekić, Bojana Šarović, Mirjana Aleksić, Nikolina Kovač i Jelena Vučković, ćerka Goce Božinovske.
Pa sta ako je cerka Goce Bozinovske?! morali ste da naglasite to...
20. 02. 2011

aaaa said:

...
Vratice se ona iz baraza!!!
20. 02. 2011
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop