sreda, 06 septembar 2017 16:20

alt

Pogledajte koga je PRVOG PROVOZAOŽeljko Mitrović, vlasnik Televizije Pink sa ekipom vrši poslednje pripreme pred početak "Zadruge", a sada je isprobao i rikše, vozilo kojim će se učesnici dovoziti do "Zadruge".

Željko je provozao svoju ćerku Andreu koja je uživala u vožnji rikšama, a u pozadini možete videti samo delić impozantnog zdanja u kom će učesnici rijalitija provesiti šest meseci.

Kako izgleda grad u kom će biti smešteni učesnici "Zadruge" publika će imati prilike da vidi večeras u 21 čas na Televiziji Pink.


Izvor: Pink.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (2)add comment

ЛЕДУ ГАГА, https://www.facebook.com/groups/863121030504918/ said:

...
PROPADA RIJALITI!

Rejting PINKA opada – Ljudi sve manje gledaju “Zadrugu”


Naš dobro obavešteni izvor unutar korporacije PINK naglašava da gledanost u “prime time-u” televizije Pink i nije tako velika kako je bilo očekivano, zbog novog rijaliti programa Zadruga.

Naš izvor napominje da se veštačkim putem i plaćenim tekstovima u medijima diže nerealan rejting i pažnja, ali da je zapravo sva gledanost upreta u 3 televizije. RTS, PRVA i B92.

Upravo zbog ovoga, pojedini učesnici rijaltija su već dobili zadatke od produkcije kako bi počeli da prave skandale, tuče i seksualne ispade, te bi na taj način pokušali spasiti situaciju.

Ono što je takođe zanimljivo jeste da ni kompanija koja drži prodajni lanac DIS (jedan od vodećih sponzora rijalitija) nije preterano zadovoljna brojem gledanosti, s obzirom da im je Mitrović pre emitovanja samog rijalitija obećavao određene prevelike cifre.

Kakva je sudbina ovog rijaliti programa, ne zna se.

Izvor: Dnevni Žurnal / Mirko Mioč
10. 09. 2017

ЛЕДУ ГАГА, https://www.facebook.com/groups/863121030504918/ said:

...
ШТО ВРАТ НИСИ СЛОМИО У ТОМ ВОЗИЛУ.
07. 09. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop