sreda, 26 novembar 2008 16:50
Pojavili se snimci na kojima se vidi direktor akademije kako psuje Bojana Marovića i žiri! Neko iz produkcije je znao da je Dragić u programu!
 
 
 
Famozni snimci na kojima direktor muzičke akademije Saša Dragić komentariše prethodno Gala veče pojavili su se na internetu i otvorili sasvim novu dimenziju ovog događaja! Naime, kako se vidi na ovim snimcima, direktor je sve vreme bio u krupnom kadru a po potrebi je još i dodatno kadriran, što znači da je neko iz režije sve vreme pokušavao da što bolje zabeleži njegov "nastup"!
 
 
Sudeći po Dragićevom ponašanju, on nije imao pojma da je u programu niti da ga bilo ko (osim profesora) sluša i gleda! Međutim, nakom gledanja ovih video klipova jasno je da je nečija ideja bila upravo ta da se direktor akademije krišom snimi i kompromituje! Ostaje nejasno jedino ko je i zbog čega imao tu nameru, ali je sigurno da odgovor na to pitanje zna osoba koja je Dragića sve vreme snimala u krupnom kadru!  
 
 
 
 

Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (24)add comment
 1 2 3

pedja said:

...
sve namesteno, haha bagra..
Ismeta, lepo ti poruci Dragic..pusi bre ku*ac.. haha :)
26. 11. 2008

Sale said:

...
Možda je to i sam Dragić smislio, ipak je on neki menadžer, a da bi na ovim prostorima bio menadžer moraš da budeš opasan
26. 11. 2008

rasa said:

...
he he
Mora da su to namerno uradili zbog gledanosti. A Dragic je bio samo zrtveno jagnje
26. 11. 2008

Peja said:

...
Realan čovek, niko od nas ne bi bolje reagovao, samo što nas ne snimaju, nije to znao ni on...
26. 11. 2008
 1 2 3

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop