petak, 31 decembar 2010 18:13

Vesna Vukelić Vendi kaže da nije želela seks sa Ekremom, ali da očekuje lepo poklon od njega!

 

 

 

 

 

Pevačica Vesna Vukelić Vendi progovorila je o svom odnosu sa Ekremom i priznala da nikada s anjim nije planirala seks. Sa druge strane, ona kaže da očekuje da joj Jevrić kupi neki lep nakit! U razgovoru za "Press" jedna od najomraženijih farmerki ističe da se ni u jednom trenutku nije igrala sa Ekremovim osećanjima, jer su oboje bili svesni da je „Farma" samo dobra uvertira za predstojeći biznis.

 

 


- Nisam imala seks sa Ekremom niti ću ga imati ako se budemo sreli negde nakon „Farme". Niko nije postavio pitanje da li bih ja plakala da je on izašao pre mene? - kaže Vendi, koja je poželela da joj Ekrem kupi vredan nakit ukoliko osvoji glavnu nagradu.
- Bilo bi lepo da mi kupi neki nakit ili poklončić koji će mi ostati kao uspomena od najdivnijeg čoveka - rekla je pevačica za ovaj list.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (31)add comment
 1 2 3 4 > 

Goga said:

...
Prostitutke sa plavog mosta su dame za ovu glibulju. IQ joj je toliki, da može samo da je krešu retardi poput Ekrema i pijani seljaci na stočnom vašaru, koji ni ne znaju da li krešu.
Ona je jadnica isključivo vredna prezira, a ona lepa nedužna njena devojčica je vredna žaljenja, što joj svevišnji udeli tavku kuravelu za mater.
31. 12. 2010

novosadjanka said:

...
Ekreme...zahvali se vendi,sto nisi pobedio....nakitom...
31. 12. 2010

Zenit said:

...
Kada su Rok Felera pitali šta je ostavio svojim sinovima rekao je: "Ostavio sam im ime". Kad dođe vrijeme da napustimo ovaj svijet sa sobom ne nosimo ništa. Šta će Vendi ostaviti svojoj kćerki u nasljeđe??? Postoje ljudi koji su pametni i oni koji se prave pametni. Vendi, očigledno spada u ovu drugu grupu jer na testu znanja nije pokazala ni elementarno poznavanje opšte naobrazbe a tako je mnogo pametovala. Uostalom, djela govore više od riječe a ona se na djelu baš pokazala. Na "Farmi" je bilo zgodnih i lijepih muškaraca i niko nije pao na njen "šarm i ljepotu" osim Ekrema. E, tu se potvrdi ona njena - "Sličan se sličnom raduje". Raduj se Vendi, jednom čovjeku koji je dugo odsutan sa ovih prostora i nije pojma imao da si niko i ništa, prilično si zakomplikovala život. Ma, to i nije bilo teško. Zašto ne ubijediš oca svog djeteta da te vjenča????
31. 12. 2010

vendi said:

hi
.......ma sve cu mu pare maknem...................
31. 12. 2010

mariposa said:

...
ekrem jedna pijandura sad mu kriva vendi sto nije pobedio.
31. 12. 2010

adi said:

...
i nije ju sram seljanku da mu ime spomene puuu
31. 12. 2010

... said:

Prijatelj ????
Baš se Ekrem pokazao kao "veliki prijatelj" posle farme, pljunuo te Vendi gore nego svi farmeri zajedno! Toliko si se prosipala pameću, ali ipak te uhvatio ćurkizam!
31. 12. 2010

biba said:

...
Vendi iskrena do kraja
31. 12. 2010

perka said:

...
Od k***e se nista nije bolje moglo ocekivati. Samo Ekrem nije toliko naivan koliko ona misli.
31. 12. 2010

CCCC ZA SELJANKU said:

...
STA SELJANCURA VENDI ONA JE ZA TEBE PSIHO DAMA VENDI POZDRAV
31. 12. 2010

seljanka said:

...
aaa sta reci osim SELJANCURA JEDNA TESKA...:(((((((((
31. 12. 2010
 1 2 3 4 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop