Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 17 mart 2009 14:57
Supruga Edina Škorića ispričala kako joj je pozlilo na sopstvenom venčanjuUkućanka ove sezone "Velikog brata" koja ej prva uspela da se posvađa sa Jelenom Karleušom, ispričala je jutros incident koji joj se dogodio na venčanju sa odbojkašem Edinom Škorićem! Naime, ona se tog srećnog dana onesvestila dok je u crkvi čekala da je pop venča!

 

- Nisam doručkovala na dan venčanja. Kada smo ušli u crkvu, bilo mi je muka, pogotovo kada sam osetila onaj jak miris u crkvi. U jednom trenutku sam se onesvestila i pala na pod. Na sreću, osvestila sam se za samo nekoliko minuta i nastavili smo sa ceremonijom. Zamolila sam popa da to obavi što pre da mi ne bi ponovo pozlilo - ispričala je Ivana Škorić.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (13)add comment
 1 2

MILENKO said:

Demantovan trac
Kulturno demantovan trac da je udata za Muslimana
18. 03. 2009

SLADJA said:

...
PA TO SE MOZE SVAKOME DESITI...NISTA STRASNO
17. 03. 2009

jdkj said:

...
trebala je da crkne
17. 03. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop