ponedeljak, 22 april 2013 21:23

Ivana Stamenković napustila kuću "Velikog brata".

 

 

Bivša modelsica Ivana Stamenković Sindi izbačena je iz kuće "Velikog brata". Ona je osvojila manje glasova od Ave, Anete i Maje, pa je morala da napusti šou, što ju je veoma obradovalo. Pevačica će ostati upamćena po svađama sa Anetom i Nevenom, koja je posle okršaja sa njom izbačena iz kuće.


- Želela bih da se zahvalim ljudima koji su glasali da izađem jer je u kući stvarno nepodnošljivo. Srećna sam što sam napolju, hvala vam puno - rekla je Ivana po napuštanju kuće.

 

 

Sve najnovije vesti na sajtu Veliki Brat


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

m.i m. said:

...
...ove iz grupe models me nesto nerviraju,dosadne su,posle te grupe nijedna nije nista napravila na poslovnom planu osim sandre sto se udala za tajkuna..zbog te njene udaje pamte ih sve inace bi davno pale u zaborav...sindi je lisica prava bar sam ja stekla takav utisak...
23. 04. 2013

LADY GAGA said:

...
MAKEDONIJA JE UZ MOLDAVIJU NAJSIROMAŠNIJA ZEMLJA EVROPE,
BEZ INFRASTRUKTURE,AKO IZUZMEMO BEZBROJ SPOMENIKA ANTIČKIM HEROJIMA KOJI SU GRCI, PA U SKLADU S TIM IMAJU ARMIJU OD 250 HILJADA NEZAPOSLENIH, NA 2 MILIONA STAOVNIKA,KOJI BI, ETO, MOGLI JOŠ I SUKNJICE DA OBUKU I MAČEVE DA DOGRABE,I DA NA SRED TRGA ACE I FIĆE MAKEDONDSKOG ODIGRAJU IGROKAZ " ZAJDI,ZAJDI,PA SE TUFAHIJE NAJDI...."......
POGOLEM OD NAPREDAK SU DOŽIVELI NA POLJU LJUDSKIH PRAVA,GDE RECIMO,IMAJU PRAVO,ALI NE SMEJU DA PRIVIRE NA ZAPADNU TRELIĆU SVOJE TERITORIJE.
A SKOPJE IMA SVOJU ELITNU ČETVRT......

ŠUTO ORIZARI........

ODAKLE NAM ANETA I DOLAZI........
23. 04. 2013

LADY GAGA said:

...
ANETA BI BAŠ MOGLA DA SE OKUPA,
ONAKO LJUDSKI..
DA SE BAŠ DOBRO IZRIBA,
NE MORAJU SVI DA ZNAJ DA JE IZ SKOPJE.
KOJE JE INAČE POGOLEMO SELO,
A OVI TAMO, DA BI UBLAŽILI KOMPLEKSE, GRADE NOVI AKROPOLJ, IMAJU JEDNO 40 SPOMENIKA ALEKSANDRA MAKEDONSKOG I NJEGOVOG KONJA BUKEFALA, OD KOGA SU NAVODNO POTEKLI, ŠTO JE SUDEĆI PO ANETI I TAČNO, A TO ŠTO POLA GRADA NEMA PIJAĆU VODU,NEMA VEZE.
BITNO DA IMAJU TRIJUMFALNU KAPIJU I MONUMENT BUKEFALA NA ALEKSANDRY......
23. 04. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop