nedelja, 16 april 2017 09:48

alt

"Posni" okršaj u "Pinkovim zvezdama"U sinoćnoj emisiji Pinkove Zvezde Maja Nikolić i Zorica Brunclik ponovo su ušle u sukob!Nakon što je Maja brutalno izvređala Zoricu, svađa se dodatno razbuktala!

Do rasprave je došlo kada je Zorica rekla Maji da triola nije nežni triler kao je ona tvrdila. Maja je Zoricu prozvala da je Gospođa ministarka, na šta je Zorice od nje zatražila pojašnjenje za takve prozivke. Temperamentna Nišlijka je pojasnila da je tako zove jer je pokondirena tikva kao iz romana “Gospođa ministarka”.

“Majo, ti postiš, a koliko znam u Bibliji piše da greh ne ulazi na usta nego izlazi iz usta, a ti si se toliko ogrešila o mene. Toliko puta. Evo i večeras”, rekla je Zorica Maji, koja je potom počela da je prekida i da je proziva za diplomu sa fakulteta.

“Znači Majo, pošto je vreme posta, lepo me zamoli dete da ti oprostim, da idemo dalje, da se vodimo kandidatima i da o njima pričamo, a ne da pričaš takve gluposti”, rekla je Zorica Maji.

Maja joj je odgovorila da treba da se izvini svima jer je i žiri i Milana vređela i da Zorica upućuje reči koje bole, a dok njene šale nikoga ne vređaju.Poslušajte Sofiju Obradović zbog koje je počela svađa:Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

maja aspida said:

...
au baba zorka memo we sikiricas,to utice na lepotu.ako se puno sikiricas ce ti se zguzva faca pa ce bidnes ki zguzvana novina
17. 04. 2017

Cacaca said:

...
Ko ovo gleda ? A , da , rođaci , kumovi ...
Samo se umnožavaju izvodjaci ove dno - ispod - dna muzike...
17. 04. 2017

Tijanakultivator said:

...
One su u ratu jos is farme
16. 04. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop