petak, 01 septembar 2017 08:04

alt

Učestvovao u stvaranju više od 560 epizodaPopularna američka serija o porodici Simpson više neće biti ista. Alf Klausen, tvorac prepoznatljive muzike iz legendarne serije, otpušten je posle 27 godina rada na seriji.

Alf Klausen, dobitnik dve nagrade Emmy, rekao je za Variety da je dobio poziv od producenta Ričarda Sakaia koji mu je rekao da kompanija traži "drugačiju vrstu muzike".

Klausen je informaciju potvrdio na Tviteru.


Idejni tvorac serije, Met Groning, često je Klausena nazivao "tajnim oružjem" serije. Klausen je učestvovao u stvaranju više od 560 epizoda, još od 1990. godne. Za svaku kompoziciju je koristio ceo orkestar od 35 osoba, a poslednji put je komponovao za finale 28. sezone, emitovane u maju ove godine. Još uvek nije jasno zašto je Alf Klausen otpušten, ali se veruje da je to posledica mera smanjenja budžeta kroz koje popularna serija prolazi poslednjih godina.
Izvor: N1


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

ЛЕДУ ГАГА said:

...


Pre samo nekoliko dana podigla se neverovatna buka kada je čelnik televizije “Pink” objavio da u njegov novi rijaliti “Zadruga” ulazi osmomesečna beba!

Naravno, u momentu je krenula nezaustavljiva bujica negativnih komentara koja i dalje traje a da stvari budu još šokantnije, sada su i bebini roditelji izrazili želju da budu deo ovog rijalitija!

Ono što sve najviše zanima je čije je to dete, mada su ljudi iz tv “Pinka” demantovali informaciju da je beba koja će biti učesnik rijalitija usvojena, , u medijima se i dalje provlači ova informacija.

Prema pisanju “Telegrafa”, bebini roditelji su se javili i izrazili želju da i sami budu učesnici rijalitija.

Bez ikakve dileme, ako se ova informacija ispostavi kao tačna, sledi još veće ludilo nego što je to bio slučaj prethodna dva dana. Kada je reč o tome koliko dugo će beba biti deo rijalitija, spominje se da će tamo dočekati svoj 18. rođendan!

01. 09. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop