utorak, 30 septembar 2008 14:52

 

 Severina Vučković biće gost sledeće nedelje u "Operaciji Trijumf"!

 


U sledećoj gala emisiji "Operacije Trijumf" očekuje se gostovanje hrvatske zvezde Severine Vučković, dok producenti rade na tome da se zajedno sa Severinom sledećeg ponedeljka pojavi i Goran Bregović. U trećoj gala emisiji, za sada, potvrđeno je gostovanje Željka Joksimovića i grupe "Prljavo kazalište". Kada su u pitanju zvezde Balkana, mogu se očekivati mnoga renomirana imena poput Zdravka Čolića, sa kojim se pregovori privode kraju, te Željka Bebeka, Dina Merlina i grupe "Van Gog“.

 

U šou treba da se uključe i Edo Maajka, grupa "Negativ“, Kiki Lesendrić, Aleksandra Radović, Laka, Petar Grašo, dok je čelni čovek producentske kuće Goran Stamenković izrazio želju da u emisijama napravi neverovatne spojeve.
- Moja želja je da u jednoj emisiji vidim zajedno Olivera Dragojevića i "Beogradski sindikat“ - rekao je Stamenković.


Kada su u pitanju strane zvezde, tokom jeseni se očekuje i učešće rok benda "Queen“, a pregovara se i sa Dejvidom Bizbalom, najuspešnijim takmičarom "Operacije trijumf“, koji bi nastupio zajedno sa Rijanom.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop