Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
utorak, 14 april 2009 15:34
Gledana domaća serija biće pretočena u film čija je premijera 24. aprila u "Sava" centru
 


Serija "Ranjeni orao" Zdravka Šotre, po romanu Mir Jam, koja je oborila sve rekorde u gledanosti biće pretočena u jednu filmsku priču. Naime, svi oni koji su pratili priču o Anđelki i njenim ljubavima, moćiće sve to da vide i na velikom platnu i to premijerno 24. aprila u "Sava" centru. Da se ne lažemo, ovo ostvarenje neće se u mnogo čemu razlikovati od same serije, jer je reč o identičnim kadrovima, koji su samo drugačije izmontirani nego u seriji.Glavne uloge u filmu "Ranejni orao" tumače Sloboda Mićalović Ćetković, Ivan Bosiljčić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Marinko Madžgalj i drugi. Bioskopska premijera zakazana je za 24. april, cena karte je 300 dinara a očekuje se rekordna gledanost.

Ovaj, kao i ostali događaji uvršteni su u Kalendar događaja.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (16)add comment
 1 2

Srđan Varničić said:

...
Serija je najbolja na svetu!!!Gledao sam svaku epizodu,a odgledaću i film!Jedva čekam 24.april da dođe premijera!
21. 04. 2009

Big-Smoke said:

...
To je jedna od rijetkih nasih serija da nema psovanja
Bio je red da naprave tako nesto.
Serija je OK!!!
18. 04. 2009

Mapko said:

...
Bez sumnje, najkulturnija serija u poslednjih 15 godina :)
Vreme kada smo igrane serije izjednačavali sa dnevnim aktuelnim događajima je, nadam se, prošlo.

@meky - apsolutno si u pravu za pogrešan marketinški potez RTSa ali nemoj mešati filmsku formu sa televizijskom, u ostalom zar ne misliš da je veliko majstorstvo potrebno da bi se uspešno snimili i film i serija istovremeno?
15. 04. 2009

meky said:

...
SERIJA MI JE BILA COOL,ALI ME SAD ISKRENO SMORILA JER SU JE PRIKAZIVALI 2 PUTA ZA REDOM!!!STRASNO!!!A FILM CE BITI ISTI KO SERIJA!!!
15. 04. 2009

NOBODY said:

...
SERIJA JE SKROZ OK!
15. 04. 2009

jole said:

...
to jedva cekam daa gledam
14. 04. 2009
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop