ponedeljak, 21 jun 2010 15:26

Zbog incidenata na "Farmi", RRA poduže prekršajnu prijavu protiv Pinka!

 

 

 

Savet Republičke radiodifuzne agencije (RRA) saopštio je da je doneo odluku da se protiv televizije Pink pokrene prekršajni postupak zbog sadržaja u rijaliti programu "Farma" koji mogu da škode fizičkom, mentalnom ili moralnom razvoju dece i omladine.

 

 


- Nakon ranije intervencije Saveta RRA televizija Pink uložila vidljiv napor da program Farma uskladi sa važećim propisima i posle toga nisu zabeleženi teži prekršaji Zakona o radiodifuziji niti Kodeksa ponašanja emitera - navode u RRA.

 

 U saopštenju je navedeno da je zbog ovog prekršaja Zakona o radiofuziji odlučeno da se pokrene postupak i u slučaju emisije "Luda kuća" Dejana Stankovića koja se emituje na televizije Košava. Protiv Radiotelevizije Srbije RRA će podneti prekršajne prijave zbog emitovanje reklama za pivo.

 

Sve najnovije vesti možete naći na sajtu Farma Srbija i Farma Forum


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (50)add comment
 1 2 3 4 5 > 

BRANKA said:

MILOS DAJE PARE U DOBROTVORNE SVRHE ZA NARODNU KUHINJU I GAK
LJUDI MILOS BOJANIC CE SUTRA NOVAC OD POBEDE I HONORAR TJ. DNEVNICE SVE DATI U DOBROTVORNE SVRHE ZA NARODNU KUHINJU KAKO JE TO PLEMENITO.....I ZA GAK DA BI SE IZVINIO SVIM ZENAMA KOJE JE POVREDIO RECENICAMA DA NE VREDE NISTA AKO IM SE SVE POVADI IZ NJIH.MILOSE PATRIOTO NAROD TE VOLI.
25. 06. 2010

RRA said:

...
ZIVELA RADIODIFUZNA AGENCIJA KOJA JE KONACNO REAGOVALA DA SE OVO SRAMNO EMITOVANJE NAJSRAMNIJE EMISIJE FARMA UKINE I ISTO TAKO TREBATE DA KAZNITE I EMISIJU NAROD PITA KOJA DIREKTNO JE IMALA NEGATIVNOG UTICAJA NA NAROD I PODELILA LJUDE DA JE MRZNJA SVUDA PRISUTNA.A ISTO TAKO ZA NEOBAVESTENE MACA I FIRCI I SVI OSTALI SU SE BRANILI OD BOJANICA KOJI DA JE NA VREME IZBACEN MI BI SADA NORMALNI BILI A NE BI NAM SE SVET SMEJAO I DIJASPORA GOSPODARILA .
25. 06. 2010

Mrki said:

...
FIRCI-MACA VISTE PRAVIII STAVILISTE SRBEEEEE NA VRBE I ISPLJUVALIH I POKAZALI KOSU ONI I KAKVA JE SRBIJAAAA I BOSNAAA VISTE KRAJEVII DO POBJEDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE FIRCI I MACAAAA HRVACKA CITAVA JE UZ VASSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS SVI SMO NASI SAMO MILOSA JASIIIII I BAKI JE SA VAMAAAAAA ;)))))))))))
24. 06. 2010

Srbo MILOSSSSSSSSSSSSSSSS said:

...
JA SAMO NEZNAM ZA FIRCIJA MACU I ZORICU I NEMANJU KOJI SU NA FARMI PSOVALI CITAVO VRIJEME KOJE ZA NJIH GLASOOO OVO JE NEVIDJENO CUDO ZA SRBIJUUUUUUUUUU I KAKO SU SAMO DOSPJELI U FINALEEEEE NOOOOOOOOOOOOOO KOMENTTTTTTTTTT
23. 06. 2010

samanta said:

MILOSE NEDAJ SE POBJEDIT CES SIGURNO U INAT SVIM TVOJIM DUSMANIMA
MACA I FIRCI SU POKAZALI KOLIKO SU ISKOMLEKSIRANI I LUDI ZA SVE STO SU URADILI MILOSU TREBA IH DOBRO IZBICOVATI . SRAM IH BILO IZIVLJAVAJU SE NAD STARIJIM . MACA I FIRCI NAPOLJE ODMA!
23. 06. 2010

lily said:

MILOSE care nedaj se
ovo ponasanje maca i fircija je za svaku osudu oni su davno trebali napolje pa dali imA neko normalan tu u zadruzi da ih izbaci na polje takvo poasanje se nigdje u svijetu ne tolerise samo u srbiji milos treba da tuzi macu i frcija
23. 06. 2010

MAIDA said:

...
Pa pokrenite je vise,pokrecete je od pocetka farme ali samo slovima i novinarskim tirazima.Pokrenite tu vasu tuzbu,pa se onda obratite narodu sa rezultatom,,jadni vi i vase pokretanje tuzbe,,.
22. 06. 2010

GaGarin_53 said:

...
Dady, kad "izadjedu" ti ugasi TV ,isključi kompjuter i nabavi čitanku, gramatiku i pravopis, zagrej stolicu i uči, uči.. zato što tako glupa i nepismena nemožeš ništa nikoga da naučiš!! Obrati pažnju na sebe, glupačo!
22. 06. 2010

dady said:

...
ma nemaju oni pojma niko sta znaci VIP bolje se mi ponasamo kad izadedu ja bi ih ucila bontonu obican narod se bolje ponasa...katastrofa a nikome ne bi dala pare jer su svi katastrofa...a sve je kriva zadruga sto je to dozvolila i sto nije sve izbacivala kad su uvrede i vredanja..katastrofa..
22. 06. 2010

GaGarin_53 said:

...
AKO SRBIJA ŽELI DA SE VRATI, I PONOVO POSTANE DEO EVROPE I SVETA..MORA DA SE POGLEDA U LICE I PRIZNA SEBI DA JE LAŽNO MORALNA, DA JOJ JE FARMA TAMAN "LEGLA", PA SE POISTOVEĆUJE SA BOJANIĆEM I OSTALIM FARMERIMA, UMESTO DA RODITELJI PREUZMU ODGOVORNOST ZA SVOJU DECU, NJIHOVO NEVASPITANJE, OBESNOST, NEODGOVORNOST PREMA SAMIMA SEBI...RIALITY JE SAMO TO..RIALITY!!!
22. 06. 2010
 1 2 3 4 5 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop