utorak, 29 avgust 2017 07:39

alt

Istorijski projekat Željka MitrovićaZa realizaciju rijalitija kakav svet do sada nije video, sagrađen je ceo jedan grad nadomak Beograda, a sada su iz tima koji radi na ovom projektu rešili da gledaocima zagolicaju maštu i pokažu samo deo onogo što će od 6. septembra imati priliku da gledaju na najgledanijoj komercijalnoj televiziji, TV Pink.

- U sklopu impresivnog grada koji se prostire na tri hektara, nalaze se vodopadi na jezeru Stiva Džobsa, koje na svom ostrvu ima veliki platinasti kip ovog velikana, trg Bruna Marsa, na kom se, takođe, nalazi velika statua ovog muzičara, kao jednog od nosilaca svetske pop muzike, a tu je i plato sa bazenima koji nosi ime tinejdžerske senzacije, Džastina Bibera.


alt


- U ovom gradu, biće otvoren i Irski pab, prodavnice, radionice, prostorije za rehabilitaciju i izolaciju, i to će biti samo neke posebnosti, koje će, od 6. septembra, postati svakodnevica za 33-oje učesnika, po svemu sudeći, istorijskog projekta Željka Mitrovića.

Medijski mag, Željko Mitrović najavio je i da će lično u rijaliti uneti bebu koja je stara tek osam meseci i koja je tek prohodala, ali ne i progovorila. Kako je sam rekao, ova beba će odrastati u rijalitiju tokom narednih godina.

U okviru Rajskog vrta, učesnici će, pri kontaktu sa Drevnim Drvetom Mudrosti, hrastom od pre nove ere, moći da upoznaju i neke retke, egzotične životinje. Veštačka kiša, promena klime, simulacija munja i gromova, ali i lasersko-hologramske projekcije će sigurno biti velika inovacija u TV produkciji ove vrste, ali svakako i faktor iznenađenja, ali i promene raspoloženja učesnika.

Učesnici će imati svoj Parlament, gde će donositi, ali i menjati pravila "Zadruge", ali će postojati i sudnica, u kojoj će se naći svi oni koji ne budu poštovali pravila života u ovom rijalitiju. Ulica Poroka konačno je dobila svoje ime - Ulica Las Vegasa - i u njoj će pored noćnog kluba, biti i veliki kazino u kom će učesnici moći da okušaju svoju sreću, da dobiju ili izgube novac, koji im se dodeljuje kao nedeljna plata! Željko Mitrović je sagradio i stakleni soliter, u kome će biti smešten hotel, gde će živeti vođa "Zadruge", kog ostali učesnici biraju svake nedelje, ali i banka - priča izvor za Pink.rs.


Izvor: Pink.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (12)add comment
 1 2

ЛЕДУ ГАГА said:

...
ДАКЛЕ,
ДЕЦО,
СКАНДАЛ.

ЖЕЉКО МИТРОВИЋ У РИЈАЛИТИ ЗAДРУГА УНОСИ
БЕБУ!!!!!!!!А

КАКВО БЕСРАМНО ИСКОРУШТАВАЊЕ ДЕЦЕ!
ЈАВНИ ТУЖУОЧЕ, РЕАГУЈ !!!

29. 08. 2017

Ledy Gaga, kao Vila Raviojla i njojzin pravni i pravnički tim... said:

...
DABOGDA SVE TO U POŽARU IZGORELO.
29. 08. 2017
 1 2

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop