subota, 11 april 2015 23:03

alt

U sledeći krug plasirali su se sledeći takmičariZvezde Granda
Četvrta emisija trećeg kruga takmičenja za Zvezde Granda donela je direktan prolaz takmičarima Džejli Ramović, Valentini Bujili, Nenadu Manojloviću , Ljiljani Obradović, Urošu Živkoviću, Marini Stefanović i Semiru Jahiću.Zahvaljujući baražu dalje su otišli Uglješa RAdonjić iz Podgorice, Emina Tufo iz Sarajeva, Daniel Savić iz Delčeva u Makedoniji, SVetlana Bogićević iz Beograda, Marko Milojković iz Aleksinca i Dunja Popović iz Obrenovca.


Get Adobe Flash player


Pinkove zvezde
Milan Nedeljković i Filip Mitrović nadmetali su se u pesmi - Devojka sa čardaš nogama i Filip je bio bolji. Drugi par Marko Novović i Nemanja Todorović sa pesmom - Mnogo sam te zavoleo. Jednoglasno Marko zauzima mesto u finalu. Između Kostadin Petrušev i Milan Petković u pesmi - I Dunav laže, Milan je pobedio. Kod nadmetanja Aleksandre Dimitrijević i Nevene Stojanović - Šuška se šuška, dalje ide Aleksandra. Za kraj - Teodora Toković i Jelena Ćirković. Pevale su pesmu - Mišo moj. Poslednja takmičara za večeras koja je prošla dalje je Jelena.Takmičari koji su direktno prošli u finalni krug su Dušan Štaka, Zlata Đurković, Slobodan Radanović, Jelena Grbović i Ivan Kurtić!Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop