nedelja, 13 novembar 2016 10:25

alt

Pinkove zvezde i Zvezde GrandaI večerašnja emisija Zvezda Granda je bila puna uzbuđenja, a ovi takmičari su svojim fenomenalnim pevanjem obezbedili prolaz dalje.

Zvezde Granda iz subote u subotu donose sve bolje i bolje takmičare, koji kako pevanjem tako i scenskim nastupom oduševljavaju žiri.Tako je bilo i večeras, a u sledeći krug prošli su: Hamza Gušić, Semir Draganović, Haris Skarep, Dejan Nedić Tejovac, Nikola Savić, Lejla Zahirović, Sanita Demirović i Slavica Marković.

Pinkove zvezde: Osam kandidata u baražu! Petoro ispalo iz takmičenja!

Sedma emisija u novoj sezoni Pinkovih zvezda pokazala je će je ovo biti još jedna teška godina za žiri, ali i da će sukobi u mišljenjima biti aktuelni i u ovoj sezoni. Večeras smo videli 15 kandidata, od koji su njih šestoro prošlo direktno u drugi krug, dok se devetoro borilo za preostala dva mesta. U drugi krug prošli su: Milan Stojanović, Ismajil Delija, Nenad Kostov, Aleksa Mihajlović, Petar Barović, Damir Brdarević, Mina Mladenović, Teodora Stanisavljević, Aleksandra Rajšić i Tamara Savić, dok je Barbari Pajović ispala već tokom svog nastupa.Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop