petak, 09 januar 2015 10:20

alt

Kebu ne zanima šta folker misli o njemuDa podsetimo.Dragan Kojić Keba je najbolje prošao u novogodišnjoj noći, bar ako je suditi po programima na televiziji. On je tačno u ponoć s pesmom „Mesečina“ gledaoce uveo u 2015. i na Pinku i na Prvoj.Milošu Bojaniću,bivšem farmeru, zasmetalo je što je  Keba zastupljeniji od njega. Svi se pitamo šta će Dragan Kojić Keba  u svakom spletu pesama - rekao je besno Bojanić.Miloševo mišljenju pridružili su se Rade Jorović,dok su Vera Matović, Gordana Stojićević i Jelena Broćić podržale njegove reči.

Kebu ne zanima me šta misli Miloš Bojanić. Nemam s njim problem, a koliko se sećam, uvek smo se korektno javili jedan drugome. Možda mu je zasmetala zastupljenost mojih pesama. Ne želim da odgovorim na te prozivke jer me ne zanima šta ko misli. Odgovor na njegovo pitanje može da mu da publika, kao i televizija, koja me sigurno nije bez razloga pozvala da budem na tom snimanju - odgovorio je Keba za Kurir


Get Adobe Flash player


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop