sreda, 26 jul 2017 08:39

alt

Šou će se zvati "U korak sa Parovima"


Od četvrtka na televiziji Happy će sa emitovanjem početi novi rijaliti. Iako nisu u pitanju Parovi, šou će biti posvećen njima.

Novi rijaliti počinje sa emitovanjem, a među učesnicima glavni će biti akteri poslednje sezone "Parova".

Iako ovaj TV format neće imati formu rijalitija u onom obliku u kom je to bio spomenuti šou, cela emisija će biti zasnovana na tome da se prikaže život stanara čuvene vile van kuće u kojoj su proveli šest meseci.

Kamere će ih pratiti 24 časa dnevno, svakog od njih ponaosob, tako da će gledaoci moći da vide kako žive njihovi omiljeni rijaliti igrači, odnosno kakvi su njihovi domovi, navike, prijatelji, porodica, odlasci na pijacu ili u supermarket...

Emisija će se zvati "U korak sa Parovima", a već u prvim epizodama možemo očekivati da zavirimo u svakodnevni život Aleksandre, Davida, Dejana, Dalile...Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Krezza said:

...
Tako me zabole qrcina kako budaletine zive
28. 07. 2017

Cacaca said:

...
Ne znam sta ću bez njih ...:(
27. 07. 2017

... said:

...
Videla koza kako se potkivaju konji pa i ona digla nogu.Tako i Hepi televizija ne ume nista sama da smisli nego sve uzme od drugog pa i ovog puta uzese ime ove eisiji od Karadisijanovih odnosno "U korak sa Kardasijanovima"
26. 07. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop