utorak, 23 januar 2018 08:56

alt

Razgovor na temu seksualnih pomagalaPre par dana je odjeknula vest o medijskom transferu decenije. Naime, Jovana i Srđan su napustili ružičasto jato i prešli na konkurentsku televiziju Prva gde će voditi njihov jutarnji program.

Dirigentsku palicu sada je preuzeo tandem sa rezervne klupe - Sarapa i Dea.

Juče u Jutarnjem programu posle teme o atentatu, u studio ulazi čuvena striptizeta '90-ih, Branka Black Rose gde će sa stručnim seksolozima razgovarati na temu seksualnih pomagala.

Sve počinje Brankinim izlaganjem istorijata vibratora i dildoa za koje nam čuvena striptizeta pripoveda da su korišćeni još u Hipokratovo vreme za lečenje ženske histerije. U narednih nekoliko minuta ređaju se scene u kojima ona vadi masku.

Potom bič. U nekom trenutku počinje da upire u Deu ogromnim providnim plavim dildom, kao prstom. U nekom trenutku vadi i električni vibrator i navodi  da ima sedam brzina, Dea ushićeno uzvikuje "Pa to je čitava nauka!", razgovor se nastavlja tako što taj vibrator, iako je veličine i izgleda štapnog miksera, oni šaljivo počinju da koriste umesto mikrofona.

Pogledajte:

Izvor: Noizz.rs


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

ЛЕДУ ГАГА, DAKLE, KIJA JE KOPILE: https://youtu.be/10m_HaI7DHs said:

...
KIJA ILI U LAZI SU KRATKE NOGE

 Kopala je na sve načine da uđe, da dođe do izražaja u javnosti čak i po cenu gubitka posla koji je imala. Što bi je sad bilo ko vadio odande? Da se izdigla kao svaka dama iznad situacije i čuvala posao koji ima kao šanker u avionu - ona je odabrala poznata da bude.Bez obzira na cenu. Imala je izbor i odabrala je. I? Sad da je neko vadi i spasava od sopstvenog izbora. Ma važi.

Pod jedan, spasimo sebe i ne gledajmo ovaj rijaliti...Pod dva, nju niko ije prisilio da udje. Treće obirom da je pokazala svoje pravo lice, a opravdala "debeli" honorar, može odmah da izadje. Totalno je nebitan lik...proslavila se pored Slobe i Lune,koi su glavni jigrači, ko bi čuo za nju.. Bivša je loš čovek. Dobar manipulator i folirant. "profesionalni kez nek koristi na drugom mestu.Ona je njega varala u braku /izjava najboljih prijatelja/,došla je da pere sebe pljujući njega.Sloba je vrh.

24. 01. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy