nedelja, 29 mart 2015 11:22

alt

Posebno joj se sviđa priroda, ali i ljudi


Jedna od najlepših žena sveta Monika Beluči, koja igra glavnu ulogu u filmu Emira Kusturice „Na Mlečnom putu“, tokom snimanja ovog ostvarenja bila je očarana lepotama Bosne i Hercegovine. Zbog toga, kako saznajemo, ona želi da sagradi vikendicu u kojoj će moći da se odmara daleko od očiju javnosti.- Imao sam tu čast da upoznam slavnu glumicu i da s njom kratko porazgovaram. Rekla je da je oduševljena Trebinjem i okolinom, kao i to da bi volela na ovim prostorima da ima svoj kutak u kome bi mogla da uživa sa ćerkama Devom i Leonom. Posebno joj se sviđa priroda, ali i ljudi iz našeg kraja, koji su prema njoj bili veoma srdačni. Rekla je da bi mogla ovde jednog dana i da živi - otkriva Dragan M., meštanin, koji je statirao na snimanju u Trebinju a prenosi Kurir.

Inače, nije samo Monika ta koja želi da ima nešto svoje u ovom delu Republike Srpske. Folk zvezda Seka Aleksić odavno merka da postane vlasnik hotela „Platani“ u strogom centru Trebinja. Ona je spremna da iskešira čak 4.000.000 evra za ovu luksuznu nekretninu.Proslavljeni sportista i rođeni Trebinjac Dejan Bodiroga sagradio je u svom gradu sportski kamp koji nosi njegovo ime.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

LADY GAGA www.peticije24.com/momentalna_zabrana_bludnih_parova_na_happy_tv said:

...
Govoriti na istom mestu i u istom tekstu o Divi Beluči i pevaljki Nekavoj Zuhri je DEGUTE i uvreda za sve nas civilizovane.

To što Monika želi da živi u Trebinju je oplemenjivanje lepote,
a kupovina nekog hotela od silikonjare sumnjivog morala je pranje novca i bahaćenje jedne nepismene krave.
29. 03. 2015

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop