nedelja, 17 april 2011 15:44

Vlasnik televizije "Pink" nazvao radnike Prve srpske televizije "amaterima" i napljuvao njihovog gazdu!

 

 

 

Prvi čovek "ružičaste televizije" Željko Mitrović dao je svoj prvi intervju nakon povratka u Srbiju. On je i dalje pri tvrdnji da ga je neko trovao, pa je prepustio istražnim organima da pronađu krivca i kazne ga. Radi istrage, nije hteo da mnogo govori na ovu temu, ali je zato pričao o medijima i promenama u svojoj tv kući. Na pitanje kako komentariše rad "Prve srpske televizije" Mitrović je odgovorio na sledeći način:

 

 

 

- Gazda koji mi se lažno kleo u porodični grb, gastarbajter i grupa amatera pomislili su da je moje odsustvo prilika, ne samo da me živog sahrane u svojim programima već i da se ozbiljnije pozicioniraju na tržištu. Naravno, tu priliku nisu iskoristili ni kada je Pink bio obezglavljen, a sada kada sam ja tu, pred očima javnosti učestvovaćemo u medijskoj bici do istrebljenja - rekao je Željko Mitrović za "Press"


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (26)add comment
 1 2 3 > 

pandora said:

...
prva je super.. Mitrovic je puko.. Ja sam stvarno volela PINK ali sve jedno te isto, iste face, program uzas, o filmovima da ne pricam...
Prva je ZAKON
24. 04. 2011

ZOKI1 said:

MITROVIC
MITROVICU MARS U p***u MATERINU IZ OVE ZEMLJE SA SVE ONIM RUZNIM SASOM POPOVICEM j**o VAM PAS MATER TRUJETE OVU NAPACENU NACIJU VEC 20 GODINA MRSSSSSSSSSS IZ ZEMLJE g***o JEDNO
24. 04. 2011

Zaviša said:

...
KUUUUUUUŠŠŠŠŠŠŠ STOKO PROKLETA!!! MAJMUNE JEDAN KRETENSKI... PA JEL TI NIJE DOSTA PARA P.I.Č.K.A. TI MA.TER.INA!!! A TA CVIKERAŠICA KOJA TI SVAKO JUTRO PO.PU.ŠI NEKA MALO UMUKNE POŠTO JE POČELA DA ŠAMARA GLUPOSTI!!! KUUUUUUŠŠŠŠŠŠŠ DŽORO... MARŠŠŠŠŠŠ U OBOR STOKO!!!!!!!!!!!!
19. 04. 2011

nena62 said:

...
šta reći kad je ova vojtehovskan još uvek pored tebe pa ona te sj****a ,glupane...a tu su i njeni ljubimci koji se gade narodu boki, ognjen, maca, aleksandra vrištava voditeljka sanja ma menjaj ih sve trebaju ti sveža lica...
18. 04. 2011

Ss said:

...
djolee je izgleda jedini ovde gej koji voli pink!To je zbog onog vepra iz makedonije lozi se na njega!
18. 04. 2011

Nemam ime said:

...
Nisu oni lekari po Nemackoj dobro "procistili" Zeljkovu krv,cim on jos uvek lupa "k'o Maxim po diviziji"
18. 04. 2011

biki said:

...
sta je ovaj sebi umislio u glavu..propao si ti ljudino vec odavno...PINK JE PREVAZIDJENNNNNNNNN...........
18. 04. 2011

Hmm. . . said:

...
Boze, ovaj nije normalan sto posto. Sve manje ljudi gleda Pink, to je cinjenica. A nije mu tu kriva prva nego njegova programska sema. Jadna je.
18. 04. 2011

djolee said:

...
sta bre s****e u komentarima, svi bre gledate pink, a ovde se pravite pametni, mars u p***u materinu seljacine jedne. takvi su svi srbi, dvolicni.
18. 04. 2011

Bozon said:

Jahač apokalipse naše kulture
Režimski čovek,Mire Marković i Slobodana Miloševića.Hleba i igara zbunjenom narodu.Skrenuti pažnju narou sa pljačke i uništavanja države ,organizovano od svetskih moćnika.
Treba protiv svih takvih televizija (Pink,RTS,Palma plus...)podići optužnice za neovlašteno emitovanje materijala i naplatiti prava za zaštitu intelektualne svojine.
Organizovali su preko dnevnika i dnevnikovih dodataka,atomsferu za pravdanje ratova.Pink je izmislio turbo folk i ostalu potrošnu robu.

HLEBA I IGARA

Sve ćemo vas popljačkati,poubijati,zadužiti i unučiće a vi se narode samo veselite.

Svaki film koji su piratski prikazali,treba dokumentovati i naplatiti odštetu za autorska prava,.

Sva imovina bi im otišla za visoke kazne.PINK JE SAM SEBE UGASIO.

Pobediti sramotu ovog društva i propagandnu mašineriju za uništavanje svega dobrog i ukusnog svojim oružjem.

Svetski lideri niste vi baš toliko pametni koliko mislite.
Vaše sluge ćemo poseći vašim oruđem.

Prijatno bilo.18. 04. 2011
 1 2 3 > 

Napišite komentar
Vaš komentar možete napisati ovde

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop