utorak, 23 januar 2018 09:16

alt

Prvi put se pojavila sa Mikijem 1928. godineČetrdeset godina nakon što je čuveni lik iz "Diznijevih" stripova i crtanih filmova, Miki Maus, dobio svoju zvezdu na Stazi slavnih u Holivudu, i njegovoj partnerki, Mini Maus, ukazana je ta čast.

Legendarni holivudski bulevar od sada krasi 2.627. bronzana ploča, kojom će Minin lik biti sačuvan od zaborava.

Dodeljivanje zvezde Mini Maus, koja se prvi put pojavila u društvu Mikija 1928. godine u crtanom filmu "Parobrod Vili", pozdravila je američka pop zvezda Kejti Peri.

"Nakon što nam je 90 godina mamila osmehe i zabavljala nas, vreme je da ova kraljica tufnica dobije ovo priznanje", napisala je na Tviteru Peri, koja je zajedno sa direktorom kompanije "Volt Dizni" Robertom Ajgerom, vodila ceremoniju postavljanja zvezde.

Organizatori ceremonije na Stazi slavnih pozdravili su "zabavnu i nezavisnu ličnost" čuvenog animiranog lika mišice, kao "bezvremenog ženskog lika sa statusom ikone".

Drugi "Diznijevi" likovi, idoli mnoge dece, koji su već počastvovani zvezdom u Holivudu su, između ostalih, Paja Patak, Vini Pu i Snežana.

Izvor: Tanjug


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (0)add comment

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy