četvrtak, 19 septembar 2013 15:43

Pčelar iz Kupinova ostavio devojku Tanju zbog rijalitija!

 

 

Miroslav Đuričić Miki raskinuo je veridbu s izvesnom Tatjanom pred ulazak na "Farmu". Miki je sa njom bio u vezi godinu dana, a kako navode “Naše novine”, iako su njih dvoje planirali brak, Đuričić je iznenada odlučio da to nije za njega, i rastao se sa devojkom. Ovo je potvrdio i njegov najbolji prijatelj Srđan:

 

- Tanja je bila prva devojka s kojom je bio tako dugo, nekih godinu dana. Radila je kancelarijski posao u jednoj firmi, veoma je inteligentna i držala je sve pod kontrolom. Imali su ista interesovanja, što ga je oduševljavalo. Dolazila je često i kod njegovih na kafu. Bilo je sve OK, planirali su brak, a onda je on iznenada došao i rekao: “Nije to za mene, gotovo je. Više nam ne ide”. Rastali su se mirno, bez senzacija. Mislim da će se teško vezati toliko za neku da bi se oženio, ne mogu da ga zamislim da stane na ludi kamen. Iako je zaljubljive prirode, to ga brzo prođe – ispričao je Mikijev najbolji drug Srđan Milutinović,


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (4)add comment

hahah said:

...
Sara Trajanović koja je rekla da će ona proslaviti rođendan na Farmi, ako ostane do tada, i zatim izjavila:
-"Meni je rođendan 13. oktobra, na Svetog Nikolu"
20. 09. 2013

KARA DJORDJE said:

E BAS ODAVNO NISI PISALA VENDI
BAS CE TI DOBRO DOCI....VODI RACUNA I O VELIKOM POLJU....HAHAHA
20. 09. 2013

vendi said:

...
kada sam pročitala da je miki raskinuo veridbu momentalno mi krenuše suze iz očiju i moje male čupke.evo ronim suze veličine p(t)eniske loptice,a iz moje male čupave jure potoci suza.evo naplakala sam 6 kofa suza iz očiju i 10 kofa suza iz moje male čupke,i to od tuge zbog njihovog rastanka.baš su bili jedno za drugo.evo još uvek plačem šmrc,šmrc i plakaću sve dok se ne pomire.ne znam koliko godina ću da plačem dok se ne pomire,ali plakaću,pumiti kofe suzama,da pokažem naciji koliko sam tužna.
20. 09. 2013

MARKO said:

...
TA JE VEĆA BUDALETINA OD OVOG KOCKARSKOG TRUTA ČIM JE PRISTALA DA SE UDA ZA NJEGA.
19. 09. 2013

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop