ponedeljak, 16 mart 2009 17:23
Film Emira Kusturice o slavnom fudbaleru biće na repertoarima od 2. aprila
 

Dokumentarni film "Maradona" režisera Emira Kusturice o proslavljenom argentinskom fudbalskom asu Dijegu Armandu Maradoni stiže u bioskope 2. aprila, saopštio je danas distributer "Megakom film".


- Kusturica je režirao filmski omaž čudesnoj životnoj priči i feniksovskom vaskrsnuću Dijega Maradone, sportskog heroja, ljubimca nacije, palog idola i inspiracije miliona obožavalaca. Film prikazan širom sveta konačno je u redovnoj bioskopskoj distribuciji - navodi ova kuća.


Ovaj film je prikazan na prošlom filmskom festivalu u Kanu, a potom u januaru na Kusturičinom festivalu "Kustendorf" a u februara i na "Festu".

- Konačno je neko napravio iskrenu priču o meni - izjavio je Maradona, dok je Kusta priznao da se po mnogo čemu poistovećuje sa slavnim fudbalerom.


- Identifikujem se politički s mnogim Dijegovim idejama o svetu i želeo sam da projektujem neke od njih. Ovaj film reflektuje samo neke od mojih političkih stavova, oni su inače mnogo dublji i možda oštriji s obzirom da dolazim iz zemlje bombardovane u ime "Anđela milosrđa" - izjavio Emir Kusturica.
Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

mika said:

nema naslova
kusturiceeeeee......posle doma za vesanje i oca na sluzbenom putu...uzmes i pos***s se po jug.kinematografiji..-..seljacino .....
19. 03. 2009

jasenovac said:

orangutani
2 dorata i orangutana.ONAJ S LIJEVA JE TOLIKO RETARDIRAN DA JE TO NEZAMISLIVO A EMIRE JE PONOS SRPSKOG NARODA
18. 03. 2009

tomas said:

...
maradona je car
17. 03. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop