Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 302 Notice: Undefined property: stdClass::$preview in /home/trac/public_html/components/com_jomcomment/views.jomcomment.php on line 524
sreda, 21 januar 2009 16:37

Poznata denserka učestvovala u snimanju emisije "Nemoguća misija" koja se emituje na televiziji Pink.
 
 
Šta se događa kada pevači otkazu u "minut do dvanaest" svoje gostovane na proslavi Srpske nove godine? To je najbolje na svojoj koži mogao da oseti gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, u najnovijoj epizodi skrivene kamere "Nemoguća misija".
 
 
Ona i nejn kolega Nemanja Nikolić našalili su se sa prvim čovekom Zaječara i otkazali mu svoje novogodišnje angažmane, i to samo nekoliko sati pre ulaska u Novu godinu prema Julijanskom kalendaru.
 
 
Po svemu sudeći, nove žrtve produkcijske kuće "Rikošet" od sada će biti političari, kako nam je i potvrđeno od producenata ove emisije:
- Dosta su se oni izvlačili, sada nek se pričuvaju! - rekao nam je jedan od producenata "Nemoguće misije" Goran Marković.


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

: ) said:

...
Ova pored Ksenije je najveca nemoralna seljanka iz G.Milanovca.
23. 01. 2009

tanacko said:

nemkes@nadlanu.com
zato je on u nju posle smestio kitu od 6 inca
22. 01. 2009

Andjela said:

...
Jedva cekam da vidim :)
21. 01. 2009

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop