subota, 27 januar 2018 09:24

alt

Optužen za seksualno uznemiravanje
Kejsi Aflek, glumac koga su dve članice filmske ekipe na jednom filmskom setu optužile za seksualno uznemiravanje, povukao se kao prezenter s dodele nagrada Oskar 2018, objavila je portparolka dodele američke filmske nagrade.

Očekivalo se da će Aflek (42), koji je prošle godine osvojio Oskara za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Manchester by the Sea", ove godine je trebalo da preda nagradu za najbolju glumicu, u skladu s tradicijom dodele.

Aflekova portparolka Mara Buksbaum potvrdila je da glumac neće učestvovati na ovogodišnjoj dodeli nagrade Američke filmske akademije, ali je odbila bilo kakva dalja objašnjenja.

Aflek, mlađi brat glumca i reditelja Bena Afleka, osvojio je 2017. nagradu za najboljeg glumca u konkurenciji s Denzelom Vošingtonom i Rajanom Goslingom.

Osvojio je i Zlatni globus, kao i brojne nagrade filmskih kritičara.

Tada je pobedio uprkos tome što su se uoči dodele pojavile optužbe za seksualno uznemiravanje.

Optužile su ga dve članice filmske ekipe koja je s njim radila na jednom ranijem filmu, a optužbe su navodno rešene bez suda, nagodbom uz nepoznati iznos naknade.

Aflekov advokat tada je odbacio sve optužbe na račun glumca.Izvor: N1


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (1)add comment

Lolitina said:

...
Izgleda da je svaki drugi seksualno uznemiravao...
29. 01. 2018

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy