nedelja, 21 oktobar 2012 05:02

Četvrta sezona popularnog muzičkog takmičenja počinje 18. novembra na "javnom servisu".

 

 

 

 

 

Posle duže pauze, ponovo počinje da se emituje muzički šou "Ja imam talenat". Četvrta sezona kreće sa emitovanjem u nedelju 18. novembra od 21.čas, a gledaoci će imati prilike da vide ko je od preko 5.000 prijavljenih kandidata uspeo da se nađe među 400 najboljih. Za pobednika takmičenja je predviđena nagrada od 100.000 evra!

 

 

 

U ovoj sezoni su čak dva nova člana žirija; pored "starosedeoca" Ivana Tasovca takmičare će ocenjivati i glumci Ivan Bosiljčić i Nataša Ninković. Centralna emisija emitovaće se svake nedelje od 21 čas, a gledaoci će moći svakodnevno da gledaju svoje favorite u specijalnom izdanju "Ja imam talenat" koje vodi Una Senić.

 


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (5)add comment

ibraim said:

ibraim_michael@hotmail.com
jas ocem da idem na talenat jasam iz makedonije a moj talentat je michael jackson
05. 01. 2013

lady spasenija cana babovic said:

...
Makedonci

Narod koji je školski primer kako loše okruženje može da dovede do krize identiteta...

Bugari ih smatraju Bugarima, Srbi Srbima, a Albanci strpljivo rade na tome da jednoga dana budu Albanci. Jedino Grke zabole šta su, samo im ne daju da se nazivaju Makedoncima.

Zbog toga se u njima razvila potreba da svima dokažu da su oni, ni manje ni više, nego direktni potomci Aleksandra Makedonskog. Kako bi to postigli, u svojoj prestonici su, u toku zadnjih deset godina, podigli monumentalnih antičkih spomenika skoro onoliko koliko ih je za života podigao sam Aleksandar. Pri tom imaju budžet koji je, čak i u poređenju sa našim, smešan. A na kraju svega, da ironija bude veća - ako je verovati nekim istoričarima - mladi Aleksandar je voleo svoje vojnike više nego što je uobičajeno, ako me razumete... tako da je vrlo moguće da on direktnih potomaka i nije imao.
24. 10. 2012

lady spasenija cana babovic said:

...
Протерани су Отомански окупатори
Oktobar 24. 2012. at 11:01
У потпуности се слажем са изјавом Г-дина Николића да Босна каву сања и прижељкује Г-дин Изетбеговић умире, јер тиме не вређа Србе у Босни. Г-дин Изетбеговић би желео да створи Босну која би била иста као у време Отоманске бруталне окупације, тј. са већинском хришћанском (православном) рајом која је обесправљена и робује геноцидним Отоманским поробљивачима и исламизираној интерсној улизничкој групи хришћана који би заједно да мукте и добро живе на рачун убоге и понижене хришћанске раје… Православни преци, који су присилно исламизирани (или из економских интерса), би се стидели својих исламизираних наследника политичара, који сада поновно покушавају стварање Отоманске Босне и друштвено-економских и политичких, робовласничких односа који су били успостављени у време Отоманских окупатора.
24. 10. 2012

kaleja said:

...
Kuku jadna sta si ti sve prezivelaaaaa
i kako te sada zovu? Ledy EFENDIJA
24. 10. 2012

lady spasenija cana babovic said:

...
Juri Suljo Hurem
da joj malo turem.
Ako Hurem ne da Sulju
Ibro oma sprema bu****lju
jer ta stara ljubav zaborava nema,
zato Ibro delija pozadinu sprema.
Sultaniju majku
mori ljuta tuga,
Selma joj zagorela,
zima bila duga.
Shecer agu ona moli
da je dugo, dugo voli,
jer kod Shecerka tulumba je slasna,
a u to se uverila Mahidevran strasna.
Zumbul osobito preferira banane,
voli od spreda, posebno ta trane.
Precvalo sikiljce ljusti Kalfa Nigar,
priseca se kad je Ibro bio pravi tigar.
Sad je Ibro derpe, njega Suljo ka*****ra,
eto kako vam se zapravo tursko carstvo stvara.............
24. 10. 2012

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Najnovije vesti:

Farma

Popularne vesti u poslednjih:

IQ test

Dnevni Horoskop