sreda, 11 oktobar 2017 08:43

alt

Film pun golotinje UMETNOST ILI PORNOGRAFIJA?Do sada je malo nas čulo za novi hrvatski film „Fuck off, I love you“ („J..i se, volim te“) ali će se od novembra u regiji, a verovatno i po celoj Evropi pričati o njemu.

Reč je o centralnom delu trilogije filmova reditelja Anđela Jurkasa, posle priznatog naslova „Zbog tebe“ i finalnog dela, komedije „Happy end“.


Kontroverzni film prikazan je na Pulskom i Splitskom filmskom festivalu i dobio je dobre reakcije kritičara, iako u njemu ima golotinje i perverznih scena više nego ikada pre u hrvatskoj kinematografiji.

Reč je o kombinaciji komedije i drame s elementima erotike, krimića i akcije. Priča je to o muško-ženskim odnosima, ljubavi i njenim posledicama na putu nalaženja savršene veze.

Mnogi su istakli da će pre prikazivanja u bioskopima morati da se uvede oznaka da je zabranjen za mlađe od 18 godina, evo i zašto.

U velikom broju scena u kadrovima su gole ženske grudi i vagine, a pored petinga, masturbacija i seksa, mogu se videti na trenutke i scene oralnog seksa. Nije poznato kada će se ovaj film prikazati u Srbiji.Izvor: krstarica.com


Podeli na Facebooku

Stavovi izneti u komentarima su privatno mišljenje njihovih autora, a ne redakcije portala i portal nije odgovoran za sadržaj komentara.

Komentari (3)add comment

Леду Гага said:

...
ОВО ЈЕ НАПИСАО ОНАЈ БОКИ.


ИПАК НИСАМ ТОЛИКО НЕПИСМЕНА.
15. 10. 2017

Cacaca said:

...
... dabih... Gago , Gago , jesi li bar osnovnu školu zavrsila ?
15. 10. 2017

Леду Гага said:

...
ХРВАТИЦЕ ЗОВУ СРБЕ ДАБИХ ОВИ РАЗВАЛЕ ОД КУ@РЦА.
11. 10. 2017

Napišite komentar
smanji | povećaj

busy

Farma

IQ test

Dnevni Horoskop